divendres, 16 de desembre del 2016

Prèvia Sabadell B - Europa; no hi ha marge per a confiances

Cano, únic golejador escapulat al camp del Sabadell B... i dissabte pot ser Top-4 històric en partits jugats de l'Europa
(FOTO: Àngel Garreta / CEEuropa.cat)

Després d'empalmar dues victòries seguides per primer cop en tota la temporada, la visita al camp del cuer podria provocar un excés de confiança en un Europa en clara línia ascendent. Lamentablement, però, la situació que viu l'equip gracienc no dóna per caure en aquesta mena d'errors que serien imperdonables. I és que, ens agradi o no, els escapulats s'enfronten a un rival directe aquest dissabte a les 16h al Municipal Olimpia de Sabadell (a tocar de la Nova Creu Alta! Recordeu que el filial arlequinat ja no juga a Castellar del Vallès com les dues últimes temporades!!). Per tant, el missatge és claríssim: confiar al màxim en un mateix per intentar seguir la bona línia dels últims partits, però evitar de totes totes un excés de confiança. El Sabadell B, com tots els equips del grup català de Tercera, té armes de sobra per fer-te mal si abaixes una mica el pistó. I això s'ha d'evitar sigui com sigui, per tancar 2016 amb bones sensacions i encarar 2017 amb aspiracions d'allunyar-se de la zona perillosa de la classificació.


L'Europa vol seguir celebrant gols i victòries
(FOTO: Àngel Garreta / CEEuropa.cat)

Després del doble triomf a Granollers (0-1) i amb el Palamós (1-0), toca buscar la tercera victòria consecutiva. La base de tot plegat passa per mantenir la fermesa defensiva: després de 270 minuts seguits sense encaixar cap gol, l'Europa s'ha situat ja com la cinquena millor defensa de la lliga, i aquí hem de trobar els fonaments per consolidar la reacció. I més si tenim en compte la dificultat de cara al gol que es va tornar a fer evident davant el Palamós. Un partit en què l'equip va generar ocasions per golejar, però només va ser capaç de convertir una diana. El pitxitxi escapulat Xavi Civil vol continuar perforant porteries rivals davant el seu ex-equip.

L'Europa recupera el desequilibri i talent d'Èric Reverter
(FOTO: 'Vamos, escapulados!')

Precisament un altre ex-arlequnat, Uri, serà baixa per sanció. També ho serà Javi Navarro, que per fi completarà la sanció de 4 partits que li va caure a Terrassa. Continuen de baixa per lesió Abel RitaCampoy i Javi Iglesias. A més, Dani Márquez és dubte per molèsties físiques.

El tècnic Joan Esteva apunta a BTV que seria clau sumar una nova victòria per encarar 2017 amb una altra perspectiva.



EL RIVAL:

El Sabadell B és cuer ara mateix
(FOTO: Pedro Salado / CE Sabadell)

Igual que l'Europa, el Sabadell B ha passat de lluitar a la zona alta la passada temporada a fer-ho a la zona baixa en la present campanya. Amb pràcticament tota la plantilla nova, el filial arlequinat és l'equip que més derrotes ha patit (10) i que més gols ha encaixat (34) en les 18 primeres jornades de lliga. Els nois d'Ignasi Senabre han sumat només dues victòries, però totes dues com a local (1-0 al Vilafranca i 2-0 al Júpiter en el primer i únic partit al Municipal Olimpia). Un cop va deixar l'estadi Municipal Pepín Valls de Castellar del Vallès (on va jugar les dues últimes temporades), el Sabadell B va començar la lliga al camp Arraona-Merinals, però en l'últim partit a casa van canviar al Municipal Olimpia. Tal i com reconeixia l'entrenador del filial arlequinat a L'Esportiu, en aquest camp es converteix en un rival més perillós, per les majors dimensions i el bon estat de la gespa. Compte, per tant, perquè els sabadellencs es troben més còmodes i poden desplegar millor el seu joc de toc i combinació. A més, empalmen dues jornades sense conèixer la derrota, i estan creixent com a equip.

Tècnic, fitxatges, baixes i jugadors que es mantenen al Sabadell B
(FONT: Futbolcatalunya.com)

De cara a aquest partit, Ignasi Senabre no pot comptar amb el sancionat Max Marcet, i tampoc amb el lesionat Manel Raigón, que es perdrà la resta de temporada per una lesió de creuats. Això comentava sobre el partit el tècnic dels vallesans, en declaracions recollides per Ràdio Sabadell.

Podeu trobar alguns vídeo resums del filial arlequinat al canal de Youtube del Sabadell.


PRECEDENTS:

FONT: Futbolme.com

Segons el CD oficial d'Història i Estadística del club, Europa i Sabadell B han disputat només 4 partits oficials, en el doble enfrontament de lliga de les dues últimes temporades. Per ara, el balanç és favorable a l'Europa, amb 1 victòria, 3 empats i cap derrota, 3 gols marcats i 2 d'encaixats. En els dos partits al camp del Sabadell B, empats 1-1 i 0-0. Curiosament, aquesta serà la cinquena vegada que s'enfrontin tots dos equips, i ho hauran fet en 4 camps diferents: Can Peixauet, Pepín Valls, Nou Sardenya, i ara el Municipal Olimpia.



L'any passat, empat sense gols al camp del Sabadell B
FONT: BTV Esports



ESTADI:
CAMP MUNICIPAL OLIMPIA
C/ L'Apúlia 40 - Sabadell (a tocar de la Nova Creu Alta)
Dissabte 17 desembre, 16h.

  Gratis Entrada lliure per a tothom.

FOTO: asfdiari.wordpress.com

FONT: Google Maps

Temps previst per a dissabte a Sabadell
(FONT: meteosat.com)

L'afició de l'Europa no passarà per caixa; el partit és gratuït per a tothom
(FOTO: Àngel Garreta / CEEuropa.cat)


Partits jornada 19:

FONT: FCF.cat



Agenda partits CE Europa:

FONT: CEEuropa.cat