dimecres, 7 de desembre del 2016

Civil al Prat Ràdio: "Vull marcar més gols per posar l'Europa on es mereix"

FOTO: 'Vamos, escapulados!'

El pitxitxi de l'Europa, Xavi Civil, ha passat avui pels micròfons de l'emissora de la seva ciutat natal: El Prat Ràdio. En una entrevista amb Míriam Roures i Manolo Gol, el davanter escapulat ha valorat el triomf de diumenge passat a Granollers amb un gol seu a l'últim minut. Civil creu que aquesta victòria ha donat moral i confiança a l'equip gracienc, i aspira a sumar els 6 punts que queden abans d'acabar 2016 per remuntar el vol a la segona volta. El golejador pratenc assegura també que se sent molt bé a l'Europa i afirma que aquesta complicada temporada l'està fent créixer i madurar com a futbolista. A més, admet que l'equip se sent en deute amb l'afició del Nou Sardenya, i confia que diumenge contra el Palamós puguin aconseguir una victòria amb bon joc i, si pot ser, amb el seu primer gol com a escapulat a l'estadi gracienc en partit de lliga.

FONT: El Prat Ràdio

També el tècnic Joan Esteva ha valorat amb optimisme el triomf de diumenge, en declaracions a BTV.


JAVI IGLESIAS SERÀ BAIXA DIUMENGE I FER PODRÀ JUGAR

Javi Iglesias pateix una distensió i serà baixa una setmana
(FOTO: Àngel Garreta / CEEuropa.cat)

El gol a l'últim minut de Civil i la victòria van ser les bones notícies de la visita a Granollers, i la dolenta va ser la doble lesió de Fer i Javi Iglesias. Afortunadament, però, l'abast de les respectives lesions no serà greu. El porter Fer ha passat amb normalitat les 48 hores de repòs arran del cop al cap que el va obligar a passar per l'hospital, i si no hi ha cap contratemps d'última hora, estarà disponible per jugar diumenge al Nou Sardenya davant el Palamós, sempre i quan els tècnics així ho creguin oportú. Qui no podrà disputar aquest partit serà Javi Iglesias, per bé que podria estar disponible per a l'últim partit del 2016, al camp del Sabadell B. El lateral andalús pateix una distensió a l'isquitobial, i podria estar del tot recuperat en uns 8 dies.

Per cert, segons ha anunciat l'Europa al web oficial, aprofitant la visita de diumenge del Degà del futbol català, el club participarà en el tradicional recapte solidari d'aliments que fa sempre per aquestes dates.


DIMARTS VINENT, ASSEMBLEA PER DEFINIR EL CALENDARI ELECTORAL

Imatge de l'Assemblea de 2015
(FOTO: Àngel Garreta / CEEuropa.cat)

El pròxim dimarts (13 de desembre), al Club de Tennis La Salut, l'Europa celebra l'Assemblea General que aprovarà el calendari electoral. Els socis de l'Europa estan convocats dimarts a les 19h en primera convocatòria, i a les 19:30h en segona. Segons explicava fa unes setmanes Guillaume De Bode a l'Independent de Gràcia, el club preveu convocar les eleccions a la presidència de l'Europa durant el mes de gener. A banda del calendari electoral i els nomenaments que se'n derivin d'aquest procés, l'Assemblea de dimarts ha de servir també per aprovar i liquidar l'exercici econòmic de la temporada 2015-2016, i també el pressupost de la present campanya 2016-2017.