dissabte, 9 d’agost del 2014

Prèvia 2ª ronda Copa Catalunya: Europa - Castelldefels

 Javito, l'any passat en Copa Catalunya als Canyars; 3 partits contra el Castelldefels d'escapulat, 3 gols
FOTO: Àngel Garreta / CEEuropa.cat)

Invicte, imbatut i amb molt bones sensacions. Així arriba l'Europa al partit de 2ª ronda de Copa Catalunya, després de dues setmanes d'intensos entrenaments i una darrera amb 3 partits (un de sencer i dos de 45 minuts): 7 dies en què l'equip s'ha enfrontat a Espanyol B (1-0), Sant Andreu (0-0) i Sants (1-0), per bé que la tanda de penals li va impedir seguir endavant el Torneig d'Històrics el passat dimarts. Amb tot, la feina de preparació continua, i res millor a fer-ho amb un partit oficial que reprepsenta un nou repte per als homes de Pedro Dólera: seguir endavant a la Copa Catalunya, i fer-ho a costa de l'últim botxí dels escapulats en aquesta competició. I és que, 1 any després de perdre 2-0 als Canyars, ara els escapulats buscaran la 3ª ronda com a locals, per bé que ho facin a Can Peixauet per les obres del Nou Sardenya. Un partit que el vestidor es pren molt seriosament, com demostra el fet que s'hagi anul·lat l'amistós previst per a aquest dissabte contra el Santboià per centrar-se en el partit de diumenge.

El tècnic de l'Europa recupera Rovira (que no va jugar dimarts per malaltia), però encara no pot comptar amb Valderas (absent als Històrics per temes laborals) i Cano, que ja entrena amb el grup després de les molèsties que arrossegava des de finals de la passada campanya, però encara ha d'agafar ritme físic. El porter Sergio també és baixa per lesió i Dólera continuarà comptant amb els porters del juvenil com a suplents de Rafa Leva

Pastells es retrobarà amb el seu ex-equip
(FOTO: 'Vamos, escapulados!') 

Aquest serà un partit especial per a un dels nous fitxatges escapulats, Sergi Pastells, que s'enfrontarà al seu equip de procedència. Així ho ha valorat tot plegat en una entrevista a La Xarxa de Comunicació Local:

FONT: La Xarxa

Com diumenge passat davant l'Espanyol B, el partit començarà a les 19h a Can Peixauet, i serà gratuït per als socis de l'Europa. El públic general haurà de pagar 5 euros. Si voleu apropar-vos fins a Santa Coloma, recordeu que el camp es troba just al costat de la Ronda Litoral, i davant de la sortida del metro Can Peixauet de la línia 9 (el transbordament s'agafa a l'estació de Sagrera). Des de les parades de Diagonal o Verdaguer t'hi pots plantar en 20-30 minuts de trajecte, aproximadament. 


FONT: Google Maps


FONT: Meteocat