dissabte, 2 d’agost del 2014

Prèvia 1ª ronda Copa Catalunya: Europa - Espanyol B

 FONT: CEEuropa

L'Europa debuta aquest diumenge en la pretemporada 2014-2015, i ho fa amb el primer partit oficial: la 1ª ronda de Copa Catalunya, que l'enfronta a un equip de superior categoria: l'Espanyol B. Un partit de molta exigència per encetar una nova campanya, amb la idea de superar la 1ª ronda, la mateixa en què es va caure eliminat la temporada passada (2-0 a Castelldefels). Serà el primer partit a 'l'exili' de Santa Coloma, i en plenes dates estiuenques, caldrà veure cóm pot influir això en l'afluència de públic. Són baixa els lesionats: el porter Sergio Fernández, lesionat a l'espatlla, i el capità Àlex Cano, que arrossega molèsties físiques des del passat play-off d'ascens. 

Aquestes són les valoracions prèvies del tècnic Pedro Dólera a La Xarxa, on explica a més que si la lesió de Sergio fos greu, el club no descarta incorporar un altre porter sub-23:

FONT: La Xarxa

Serà el tercer estiu consecutiu en què l'Europa s'enfronti al filial perico: l'any passat, 1-1 a la Ciutat Esportiva Dani Jarque amb gol de Javi Sánchez, i ara fa dos estius, 0-0 al trofeu Vila de Gràcia. 

El partit començarà a les 19h a Can Peixauet, i serà gratuït per als socis de l'Europa. El públic general haurà de pagar 5 euros. Si voleu apropar-vos fins a Santa Coloma, recordeu que el camp es troba just al costat de la Ronda Litoral, i davant de la sortida del metro Can Peixauet de la línia 9 (el transbordament s'agafa a l'estació de Sagrera). Des de les parades de Diagonal o Verdaguer t'hi pots plantar en20-30 minuts de trajecte, aproximadament. 


FONT: Google Maps