dijous, 11 d’agost del 2016

Gonzalo Suárez, nou davanter escapulat

El nou davanter de l'Europa va debutar amb el Sevilla en Copa del Rei al gener de 2013
(FOTO: Diario Hoy)

Pocs dies després de la marxa sobtada de Gallego, l'Europa ja té nou davanter. Es tracta de Gonzalo Suárez, atacant de 22 anys de Coria del Río (Sevilla), format a les categories inferiors del Sevilla, i que ha estat jugant els últims anys a la Segona B (primer al Sevilla Atlético, i l'any passat al Mérida). El 9 de gener de 2013, Gonzalo va debutar amb el primer equip del Sevilla en un partit de Copa del Rei contra el Mallorca, al Sánchez Pizjuán. Uns pocs dies després, va ser convocat per Julen Lopetegui amb la selecció espanyola sub-19. Es tracta d'un davanter alt, que ocupa plaça sub-23, i que debutarà com a titular ja en l'amistós d'aquest vespre amb el Girona B. Ahir, Gonzalo ja va veure els seus companys en el triomf per la mínima a Samt Joan de les Abadesses. Amb la seva incorporació, així queda el llistat actualitzat de la plantilla escapulada 2016-2017.

Gonzalo, amb el nou polo de passeig de l'Europa, ahir a St. Joan de les Abadesses
(FOTO: Àngel Garreta / CEEuropa.cat)


VICTÒRIA 0-1 AL CAMP DE L'ABADESSENC

Albert Poch va provar dos jugadors en aquest partit: Robson i, a la imatge, Fernando
(FOTO: Àngel Garreta / CEEuropa.cat)

L'Europa va guanyar ahir per la mínima (0-1) al camp de l'Abadessenc de Segona Catalana, en un nou amistós de pretemporada. El gol del triomf el va fer Abel Rita al minut 77, aprofitant amb oportunisme un refús del porter a xut de Cano. El partit va servir per continuar acoblant l'equip i adquirint automatismes, i també per provar a dos nous jugadors: el banda esquerra Fernando, i el davanter Robson. Informació detallada i més imatges del partit, al web oficial de l'Europa.


ARRELS EUROPEISTES ANUNCIA QUE ES PRESENTA A LES ELECCIONS

FOTO: Arrels Europeistes

L'Europa viurà aquesta temporada eleccions a la presidència, i ja s'ha fet oficial una de les precandidatures. No era cap secret, però la plataforma opositora Arrels Europeistes ha publicat al seu web oficial la intenció de presentar-se, una vegada es convoqui el procés electoral. De fet, divendres passat Mundo Deportivo ja publicava el nom de Víctor Martínez com a candidat. Soci nº 93 i ex-responsable de Logística i Atenció al Jugador del Primer Equip entre 2008 i 2011, Martínez va ser un dels 4 fundadors d'Arrels ara fa 4 anys, juntament amb Eduard Garreta, Agustí Tenllado i Francesc Boj.

Els 4 membres fundadors d'Arrels Europeistes
(FOTO: Arrels Europeistes)