dilluns, 22 d’agost del 2016

Europa 0 - La Jonquera 0; molt camí per fer

Debut de lliga ensopit i amb poques opcions de gol
(FOTO: Àngel Garreta / CEEuropa.cat)

L'Europa ha debutat a la lliga 2016-2017 amb un empat sense gols davant La Jonquera. Els nois d'Albert Poch no han trobat el camí de la porteria rival, en un partit amb escasses opcions clares de gol. Un cop més, al joc li ha faltat ritme i brillantor, posant de manifest que el conjunt gracienc té encara moltíssim marge de millora. La nota positiva: l'equip ha deixat la porteria a zero (Fer ha estat el titular en aquest primer partit de lliga). Fins a 8 jugadors han debutat amb l'escapulada en lliga: Joel, Rojas, Denis, Joel Coch, Reverter i Civil com a titulars, i Campoy i Jordi Cano a la segona meitat.

Amb l'empat, l'Europa se situa per començar en la tretzena plaça de la classificació, amb 1 punt sumat. Diumenge vinent a les 18h, visita al camp d'un dels candidats a la zona alta (i un dels 4 únics equips que han guanyat en aquesta 1ª jornada): el Peralada.



FONT: BTV Esports

FONT: FCF.cat


Zona Mixta:

Aquestes eren les valoracions del tècnics Albert Poch i Àxel Vizuete en la roda de premsa posterior al partit, recollides per l'Àngel Garreta per al web oficial del club:

FONT: CEEuropa.cat

Així ho han vist:

-Web oficial CE Europa
-Web oficial UE La Jonquera

-Galeria Imatges Fran Capell

-Tercera.cat
-Futbolcatalunya
-El Travesser
-L'Esportiu

-L'Independent de Gràcia
-El Convocat
-Diari de Girona


Resultats 1ª jornada:


FONT: FCF.cat




FONT: BTV Esports


FONT: BTV Esports


FONT: BTV Esports