dimarts, 19 d’agost del 2014

Víctor Cócera, nou porter de l'Europa

Víctor Cócera, en el seu primer entrenament com a escapulat
(FOTO: Àngel Garreta / CEEuropa.cat)

L'Europa ha confirmat ja el nom del porter que cobrirà l'absència del lesionat Sergio Fernández, que encara té per a un parell de mesos de recuperació: es tracta de Víctor Cócera, fins ara porter del Badalona, i que abans havia jugat a equips com Montañesa, categories inferiors de l'Espanyol o la Damm. Té 21 anys, per ara ocuparà el rol de suplent de Rafa Leva destinat inicialment per a Sergio, i quan aquest es recuperi, tots 3 compartiran la porteria escapulada. La plantilla queda així tancada definitivament amb 21 jugadors, de cara a aquesta lliga que comença diumenge vinent a Can Peixauet contra el Terrassa. Cócera es va estrenar ja dilluns com a escapulat, en el primer entrenament a les instal·lacions de la Teixonera, que a partir d'ara serà l'escenari on s'exercitarà l'equip escapulat, mentre no acabin les obres del Nou Sardenya. 

Aquest és el vídeo que ha fet La Xarxa sobre el fitxatge del porter, qui s'ha mostrat molt satisfet a les xarxes socials:

FONT: Twitter Víctor Cócera

FONT: La Xarxa


HORARIS I PREUS FIXATS PER ALS PRIMERS PARTITS DE LLIGA


FONT: CE Europa

L'Europa ha confirmat definitivament horaris i preus per als primers partits de lliga que l'equip haurà de jugar a Santa Coloma per les obres del Nou Sardenya. Tal i com estava previst, diumenge a les 19h serà l'horari dels 3 partits previstos a Can Peixauet davant Terrassa (aquest diumenge), Castelldefels (7 setembre) i Sabadell B (14 setembre). Els socis de l'Europa i els de la Fundació Esportiva Grama no pagaran, però cal recordar que el carnet de la temporada passada només servirà per a aquest primer partit contra el Terrassa del pròxim diumenge. A partir de la jornada 3, ja només servirà el nou abonament de la temporada que tot just comença. Tampoc paguen menors de 15 anys, ni familiars del futbol base i l'escola del club gracienc. Pensionistes i residents a Santa Coloma hauran de pagar 5 euros; aquest també serà el preu per als socis de Montañesa i Santfeliuenc que hi vulguin assistir, ja que de moment s'ha renovat l'acord de col·laboració existent ja la passada campanya amb aquests 2 clubs. L'entrada general seguirà costant 10 euros.

Per cert, un altre horari ja confirmat oficialment és el de l'interessantíssim Figueres - Europa de la 2ª jornada de lliga: serà dissabte 30 d'agost a les 19h, a l'estadi de Vilatenim.

Per cert, el web oficial de l'Europa recull les principals novetats del reglament 2014-2015.


3 ESCAPULATS TITULARS EN UN NOU EMPAT DE CATALUNYA

FOTO: FCF.cat

La selecció catalana amateur va empatar 1-1 a Mollet, en un nou amistós de preparació per a la 1ª Fase Europea de la Copa de les Regions UEFA, que es jugarà al setembre a Moldàvia. Tres jugadors de l'Europa van ser titulars amb Catalunya: Cano, Javi Sánchez i Nils, que va ser un dels jugadors més incisius de la selecció de Toni Almendros. Finalment, Javi Lara no va jugar aquest partit. Els locals es van avançar de penal al minut 4, amb gol de Carlos Vidal, la selecció en va desprofitar un altre en botes de Javito, i Aumatell va fer l'empat al minut 50. Els homes de Toni Almendros es van imposar 4-3 als penals i es van endur així la copa del centenari del Mollet que estava en joc.


EL 'CAPI' ÀLEX DELMÀS LLEGEIX EL MANIFEST GRACIENC PEL 9-N

L'actor Jaume Comas i l'ex.capità de l'Europa Àlex Delmàs, ahir a Plaça Joanic
(FOTO: twitter ANC Gràcia)

Com un acte més dins les Festes de Gràcia, més de 2.500 persones van participar ahir, segons fonts de l'ANC, en l'assaig gracienc de la V que es farà l'11 de setembre per reclamar el dret a votar dels catalans. L'acte es va fer a la confluència del carrer Escorial amb Plaça Joanic i Pi i Margall, i va anar acompanyat d'actuacions musicals i humorístiques de Gerard Quintana, Cris Juanico o Toni Albà. L'altre punt fort de l'acte era la lectura del manifest unitari per reclamar aquest dret a votar el pròxim 9 de novembre, que va anar a càrrec de l'ex-capità de l'Europa Àlex Delmàs, que va tornar a demostrar la seva implicació amb la vida de la Vila de Gràcia (Delmàs, per cert, ja és a twitter: alexdelmas10). Els assistents a l'acte portaven cartells amb el lema 'Gràcia Vol Votar... i votarà!'.


FOTOS: twitter ANC i @LinaIonescu