dissabte, 16 d’agost del 2014

Prèvia vuitens Copa Catalunya: Europa - Ascó

FOTO: 'Vamos, escapulados!'

Duel d'alçada el que haurà d'afrontar l'Europa en la 3ª ronda de Copa Catalunya. Després d'eliminar Espanyol B i Castelldefels, als vuitens de final espera ni més ni menys que l'Ascó, un dels equips cridats a lluitar pel play-off i/o el títol de lliga en la present temporada al grup català de Tercera divisió. Els tarragonins ja han eliminat Lleida juvenil i Reus en aquesta Copa Catalunya, però l'Europa confia en mantenir la condició d'invicte en aquesta pretemporada (fins ara, 2 triomfs i 3 empats, amb 5 gols marcats i 3 d'encaixats).

Padilla s'ha lesionat al turmell en l'amistós Sant Cugat 1 - Europa 1 d'aquest mateix dissabte 
(FOTO: Àngel Garreta / twitter CEEuropa)

L'equip afronta l'últim partit abans de l'inici de lliga en una recta final de pretemporada molt intensa: divendres, 4 escapulats van jugar el Manlleu 1 - Selecció Catalana amateur 1 (Alegre, Putxi, Padilla i Guzmán, que va marcar el gol de Catalunya); dissabte, l'Europa ha jugat un amistós a Sant Cugat amb diversos jugadors del juvenil, que ha acabat amb empat a un (gol d'Alberto); diumenge, aquest Europa-Ascó; i dilluns, nou amistós de la selecció a Mollet (19h.), amb 4 escapulats més: Cano, Javi Lara, Nils i Javi Sánchez, que finalment torna amb la selecció després de moltes absències.

La bona notícia és el retorn del capità Àlex Cano, que fins aquest mateix dissabte a Sant Cugat no havia pogut debutar en pretemporada per les molèsties musculars que arrossegava des del darrer play-off. Per contra, Padilla s'ha lesionat al turmell dret, i és dubte per jugar contra l'Ascó, mentre Valderas és baixa per temes laborals. Per cert, el porter Sergio Fernández encara tindrà per a un parell de mesos de baixa, i els tècnics ja treballen per incorporar un altre porter sub-23 que cobreixi el rol de porter suplent. A principis de setmana podria saber-se ja alguna cosa més concreta.

Cano, celebrant un gol contra l'Ascó l'any passat, pot debutar en la present Copa Catalunya
(FOTO: Àngel Garreta / CEEuropa.cat)

Com en les dues rondes anteriors, el partit començarà a les 19h a Can Peixauet, i serà gratuït per als socis de l'Europa. El públic general haurà de pagar 5 euros. Si voleu apropar-vos fins a Santa Coloma, recordeu que el camp es troba just al costat de la Ronda Litoral, i davant de la sortida del metro Can Peixauet de la línia 9 (el transbordament s'agafa a l'estació de Sagrera). Des de les parades de Diagonal o Verdaguer t'hi pots plantar en 20-30 minuts de trajecte, aproximadament. 


FONT: Google Maps

FONT: Meteocat

Horaris partits Vuitens de final:

FONT: FCF.cat