dilluns, 30 de juny del 2014

Nous fitxatges (4): Alberto Padilla, vist per David Ferrús

Padilla torna al Nou Sardenya en el millor moment de la seva carrera
(FOTO: 'Vamos, escapulados!')

Quarta entrega sobre els nous fitxatges de l'Europa 2014-2015; gràcies al periodista que segueix la Montañesa a BTV, David Ferrús, avui coneixem una mica més un altre dels jugadors provinents de l'equip de Nou Barris: Alberto Padilla. En cada capítol, repassem la figura esportiva i humana del jugador en qüestió amb un periodista del futbol català que l'ha conegut de ben a prop, tal i com vam fer ja l'estiu passat. A més, també afegim l'entrevista que vam compartir amb ells el dia de la presentació. Moltes gràcies a tots els companys que s'han prestat amb total predisposició a donar un cop de mà per poder conèixer millor als nous futbolistes escapulats, i molta sort per a tots els jugadors nouvinguts en aquest etapa al Nou Sardenya. Vamos, escapulados!!

Alberto Padilla, el retorn del franctirador

Com passava amb Nils, Alberto Padilla semblava predestinat a tornar al Nou Sardenya. Tot i que originari de la Zona Franca, també és veí de Gràcia, i com li ha passat al davanter amb qui ha compartit vestidor a la Montañesa, ha crescut molt com a jugador des que va marxar de l'Europa, ara fa 4 anys. 'Padi' és un d'aquells 'homes-Dólera' com Alberto, Cano, Javi Lara o Javi Sánchez. A més de l'Europa 2009-2010, Dólera ja l'havia tingut en aquell Marianao que va pujar a 1ª Catalana i es va quedar a només 1 gol de l'ascens a Tercera. I ara coincidiran per tercera vegada. I ja diuen que a la tercera...

La gent de l'Europa ja coneix prou bé les virtuts futbolístiques de Padilla, però ara en veuran una versió millorada. Condal, Santa Eulàlia, Terrassa, Badalona, Iberiana, Sants, Marianao, Europa, Vista Alegre, Montañesa i selecció catalana han estat el seu camí des que va començar a jugar des de ben petit. I tot aquest llarg camí ha anat forjant a aquest migcampista poderós físicament i de toc precís i xut potent. Talent i força són dues habilitats complementàries, com ho pugui ser cantar les cançons de Manolo García o ballar salsa amb la parella. Ara, vol fer ballar la grada del Nou Sardenya amb els seus gols i assistències. Amb 27 anys, enguany ha foradat porteries contràries com mai abans a la seva carrera, i enguany s'ajuntarà amb un altre especialista clau en el potencial escapulat en el joc a pilota aturada: Javi Lara. Amb dos franctiradors com aquests, qualsevol pilota al voltant de l'àrea rival implicarà perill per als equips que juguin contra l'Europa. Amb ell segur que els escapulats tornaran a conjugar en temps present els gols de falta, i no pas en un passat imperfecte i excessivament llarg.

En 'Padi' treballa a una empresa de màquines recreatives des de fa 7 anys. Diuen que el 7 és el número de la bona sort, però el millor de tot és que per que li surtin les 3 cireres en aquesta nova etapa a Gràcia no haurà de dependre només de l'atzar, sinó d'un talent i una fe a prova de defenses rivals. Com el seu llibre preferit, juga amb el cor i és exigent amb sí mateix. Gran amant dels viatges, ha voltat per mig món buscant paisatges i noves maneres de viure: París, Suïssa, Roma, Viena, Praga, Tailandia, Costa Rica... o Sardenya. I ara espera que aquest nou viatge al Nou Sardenya sigui com un creuer on les alegries superin els marejos.


PADILLA: "MOLT CONTENT PER LA SEGONA OPORTUNITAT; VULL QUE EL NOU SARDENYA VEGI AL VERITABLE PADILLA"

FOTO: 'Vamos, escapulados!'


Padilla es presenta somrient i segur de sí mateix, i amb mirada de convicció: vol triomfar a l'Europa i treure's una espineta pendent. Ha fet una temporada fantàstica, i estic convençut que aconseguirà, directa o indirectament, acabar amb una mala ratxa escapulada que ja fa massa temps que dura: gairebé 18 mesos sense marcar un gol de falta (des d'aquella meravellosa de Javi Lara a l'Olot de la penúltima temporada). Veient cóm d'afinat ha tingut el punt de mira en l'últim any a Nou Barris, no tinc cap dubte que aquesta no serà una fita massa complicada per al nou franctirador escapulat...


FONT: 'Vamos, escapulados!'


Recuperem també el vídeo que van fer els companys de BTV amb 'els 3 mosqueters de la Montañesa':

FONT: BTV Esports

I us recupero també el vídeo que ja vaig linkar dies enrere amb els gols dels 3 ex-jugadors de la Monta, fet per Pol Baquero del nou blog escapulat 'Sempre Europeista':

FONT: Youtube Pol Baquero ('Sempre Europeista')