dimarts, 1 de juliol del 2014

Dólera a 'La Porteria': "Podem estar a Segona B tranquil·lament; assumim que lluitarem per això"

L'entrenador de l'Europa va participar a la tertúlia que dirigeix Pitu Abril a BTV

El tècnic escapulat Pedro Dólera va participar en l'últim programa de la temporada de 'La Porteria' de BTV. A banda d'intervenir en la tertúlia sobre l'actualitat del Barça i del Mundial, Dólera també va ser preguntat per l'Europa. Aquí teniu el vídeo del programa íntegre:

 FONT: BTV Esports


ARTICLES I VÍDEOS ESCAPULATS DIVERSOS A LES XARXES

Javi Sánchez ha tornat a entrar dins l'onze ideal de la temporada per al blog 'Tercera.cat'
(FOTO: Tercera.cat)

Com cada any, l'imprescindible blog de Roger Sánchez 'Tercera.cat' ha fet la tradicional votació entre els lectors per escollir l'onze ideal del grup català de la categoria. Mica en mica, se'ns va revelant quin és aquest onze a partir dels articles sobre els 11 jugadors escollits, i per ara, dels 3 ja publicats, 2 corresponen a jugadors escapulats: un és un dels nous fitxatges i que ha estat escollit pel seu gran any a la Montañesa: Nils Puchades, a qui li ha dedicat un poètic article Marcos Arizmendi, periodista de BTV. I l'altre hi és pels seus mèrits a l'Europa en la temporada ja acabada: aquest és l'article que li hem dedicat a Javi Sánchez, amb la inestimable 'col·laboració' del seu fill Tiago. Seguirem atents als pròximas dies, no fos cas que a l'onze ideal hagin entrat més jugadors de l'Europa...

Més presència escapulada a la xarxa: en Pol Baquero ja fa dies que va començar un nou blog dedicat a l'Europa: es diu 'Sempre Europeista', i hi podeu trobar articles, notícies, vídeos, curiositats o fins i tot fons de pantalla amb motius escapulats.

Un altre blog sobre futbol català que ja fa temps que funciona és 'Trayectorias de Fútbol', i en les darreres hores ha publicat algunes fitxes amb informació sobre l'Europa i sobre jugadors com Javi Sánchez, Camacho o els nous fitxatges Padilla i Ignacio Rosillo.

Diumenge vam emetre al programa 'En Joc' de La Xarxa un petit reportatge sobre el ja ex-escapulat Guille Ramón i la seva afició al voleibol. Aquest és el vídeo:

FONT: La Xarxa


EL NOU SARDENYA, EL CAMP DE TERCERA AMB MÉS ESPECTADORS

FONT: UE Rubí.cat

Segons un estudi que ha fet el Rubí a través del seu web oficial, el Nou Sardenya ha estat una temporada més el camp del grup català de Tercera amb més espectadors totals (i, per extensió, de mitjana). Comptant només els 19 partits a casa de lliga regular, l'estadi gracienc va acumular un total de 15.498 espectadors, amb una mitjana de 815'68 per partit, superant Montañesa (13.400), Cornellà (11.900) i Terrassa (11.050). Tal i com ja vam apuntar en aquest blog a les Europadístiques finals de temporada, si li sumem els espectadors en els dos partits de play-off, la xifra final oficial al Nou Sardenya va ser de 21.198 espectadors, amb una mitjana de 1.009 per partit.

FOTO: 'Vamos, escapulados!'

I abans d'acabar, un parell d'apunts més publicats pel web oficial de l'Europa: d'una banda, l'anunci de la festa en un creuer del patrocinador Grimaldi Lines del pròxim diumenge al vespre. Una festa per a socis i aficionats de l'Europa amb música, visita guiada, buffet, zona de piscina i bar, i sortejos de viatges. Tots els detalls, al web oficial

I també al web de l'Europa, el club explica que el filial escapulat jugarà al grup 10 de Tercera Catalana, després de l'ascens aconseguit aquesta darrera temporada.