dilluns, 28 de juliol del 2014

L'Europa s'estrena a Can Peixauet sense el lesionat Sergio

FOTO: twitter Caliu Gracienc / Albert Benet

Coincidint amb l'inici de les obres al Nou Sardenya, l'Europa ha començat a entrenar-se ja a l''exili' de Can Peixauet, a Santa Coloma de Gramenet. En la sessió matinal només han treballat 10 homes de camp i 2 porters, per diferents motius laborals o personals. El gran absent ha estat el porter Sergio Fernández, que es va fer una luxació a l'espatlla dreta en el partidet de dissabte i s'estarà dues setmanes immobilitzat abans de saber exactament el temps de recuperació. De moment, els dos porters del juvenil, Jaume i Pablo, entrenaran amb el primer equip i hauran d'ocupar el rol de segon porter del primer equip fins que es recuperi Sergio.


FONT: BTV Esports (Roger Matamoros)


FONT: BTV Esports (Roger Matamoros)

Aquest és el pla d'entrenaments de l'equip a Can Peixauet, segons publica el web oficial de l'Europa. Dimecres l'equip passarà les revisions mèdiques al Camp de l'Àliga. 

Per cert, segons confirma també el web oficial, des d'avui ja es pot renovar el carnet de soci en les seves diferents modalitats. L'horari de les oficines del c/ Secretari Coloma 140 és d'11h a 14h i de 17h a 20h. En cas de dubtes o per qualsevol informació: tf 93 210 25 51, o al mail administracio@ceeuropa.cat