diumenge, 15 de juny del 2014

Ignacio Rosillo confirma el seu fitxatge; Vivó torna al Gavà

Ignacio Rosillo, un ex-juvenil escapulat que torna al Sardenya
(FOTO: elprataldia.com)

En dies de molta feina als despatxos, i en espera que el club faci oficials les nombroses altes i baixes (si tot va bé, la pròxima setmana), mica en mica es continuen coneixent públicament alguns dels moviments de mercat que està fent l'Europa. Si ahir explicàvem les notícies sobre l'arribada de Putxi i les marxes de León i Charly Ruiz, avui hem vist publicats dos noms més que fan referència a una alta i una baixa: en l'entrevista que li ha fet a Pedro Dólera a les pàgines de l'Esportiu, Genís De Moner ja apuntava a la possible incorporació de l'extrem del Prat de 26 anys Ignacio Rosillo. El cas és que el Prat ha anunciat avui que el jugador es desvinculava del club, i ell mateix ha confirmat hores després a facebook que el seu destí és l'Europa:

FONT: facebook Ignacio Rosillo

Ignacio Rosillo és un ràpid i habilidós atacant de desequilibri per banda, que havia jugat al juvenil de l'Europa les temporades 2005-06 i 2006-07, i que també ha passat per equips com el Blanes, el Masnou o el Prat, on ha agafat experiència a la Segona B. Amb els potablaves enguany ha marcat 4 gols a la lliga, i va ser un dels jugadors més destacats de la darrera edició del Torneig d'Històrics, en què va fer 3 dianes.


VIVÓ TORNARIA AL GAVÀ

D'altra banda, aquest dissabte el programa 'El Marcador' de Gavà TV ha avançat que el fins ara jugador de l'Europa Albert Vivó torna a l'equip que entrena Albert Poch. També el blog de referència del Gavà, 'cfgavà.blogspot' que escriu Havok, o BTV Esports s'han fet ressó de la notícia. El futbolista havia jugat fins l'any passat a l'equip blaugrana, on era capità i l'extensió del tècnic al camp, tal i com va quedar reflectit en l'entrevista que li fèiem a Poch quan Vivó va fitxar per l'Europa, el passat mes de gener. Com ja li va passar al Prat quan va fitxar pels potablava el darrer estiu, Vivó no ha acabat de trobar la continuitat i la regularitat per fer-se un lloc a l'onze de l'Europa: ha jugat 16 partits (14 de lliga i 2 de play-off), amb 10 titularitats (8+2), i un total de 1.055 minuts. Ha marcat un gol (el dia del seu debut contra el Santboià), i ha vist 4 targetes grogues. 

Molta sort en el retorn, doncs, Albert!

FONT: twitter 'El Marcador'


ELS PENALS CONDEMNEN AL JUVENIL B

FOTO: Àngel Garreta / Pinterest CEEuropa

Un penal a l'últim minut de partit, i la posterior tanda de desempat des dels 11 metres han sentenciat de manera molt cruel la final de la Copa Catalunya de la categoria entre l'Europa juvenil B i el Reus que s'ha jugat a Les Grases, l'estadi del Santfeliuenc. Els escapulats s'han avançat en el marcador al minut 17 amb un gol de Marc Soto, i han resistit els intents per empatar dels reusencs... fins al darrer minut de partit. Ha estat llavors quan l'àrbitre ha assenyalat penal per unes mans a l'àrea gracienca, i Joshua ha empatat el partit. Al temps afegit, la sort ha tornat a girar l'esquena a l'Europa, quan Xavi Prats ha rematat al travesser al minut 94. A la tanda de penals, el Reus s'ha imposat per 2-4 i s'ha proclamat campió de Catalunya juvenil. Molts ànims i felicitats per la feina, escapulats!