dijous, 19 de juny del 2014

L'Europa no podrà jugar al Nou Sardenya les primeres jornades de lliga per unes obres

Unes filtracions d'aigua obligaran a aixecar part de la gespa i primeres files del Nou Sardenya
(FOTO: 'Vamos, escapulados!')

La temporada 2014-2015 començarà amb un entrebanc per a l'Europa: tal i com explicava Albert Balanzà en l'últim número de l'Independent de Gràcia, el Nou Sardenya s'ha de sotmetre a unes obres d'urgència per solucionar unes filtracions d'aigua al párking subterrani que hi ha sota el terreny de joc. Durant l'acte de presentació dels 9 fitxatges de l'Europa 2014-2015, el president del club Guillaume De Bode ha confirmat que aquestes obres que ha decidit fer l'Ajuntament començaran el 28 de juliol i faran que l'estadi gracienc només pugui utilitzar-se per a entrenaments però no pas per als partits durant 6-7 setmanes. I és que s'haurà d'aixecar tot el límit del terreny de joc per posar tela asfàltica, es posaran tanques a tot el perímetre del camp, i a més s'hauran de treure les primeres files i baranes per adequar les instal·lacions i impedir que es continuïn repetint aquestes filtracions de l'aigua del rec, com ha vingut passant repetidament durant molt de temps. De Bode ha explicat que les obres s'allargaran en principi fins al 20 de setembre, i que l'equip ja negocia amb altres clubs de Barcelona i/o rodalies per poder jugar en unes altres instal·lacions a les primeres jornades de lliga. En principi, s'ha descartat l'altre camp de l'Europa, el Camp de l'Àliga, en considerar que no està en condicions per a les exigències de Tercera. A més, el club no descarta demanar a la Federació Catalana poder començar la lliga jugant fora de casa (un o més partits) per minimitzar l'absència de l'estadi del carrer de les Camèlies.

FOTO: 'Vamos, escapulados!'

Així ha explicat tot plegat el president de l'Europa Guillaume De Bode, a banda d'analitzar les novetats en la plantilla i els objectius de la temporada:


El Camp de l'Àliga, seu dels equips de base, ha estat descartat en "no estar en condicions"
(FOTO: CEEuropa.cat)

Segona explicava l'Independent, aquestes obres afectaran també a altres esdeveniments extraesportius. Els organitzadors de l'acte de l'Assemblea Nacional Catalana de Gràcia que s'havia de fer el 20 d'agost al camp de l'Europa per reclamar el dret a votar (i on el capità etern Àlex Delmas llegirà un manifest) ja estan buscant un espai alternatiu. 

Dos extractes de l'article d'Albert Balanzà
(FONT: L'Independent de Gràcia)