dilluns, 6 de juliol del 2015

Pedro Bilbao: "Poch i jo sempre hem tingut moltes ganes de treballar junts"

Pedro Bilbao, el dia de la seva presentació com a escapulat
(FOTO: 'Vamos, escapulados!')

Continuem coneixent les primeres valoracions dels nous fitxatges de l'Europa 2015-2016. En articles anteriors havíem pogut escoltar Gianni, Rubi, Uri González, Fran Bea o Fernando, i avui és el torn per a en Pedro Bilbao. El menut extrem amb passat escapulat és el més extrovertit de totes les cares noves que ja hem conegut. Després de temps d'interès comú, finalment podrà treballar a les ordres d'Albert Poch, i arriba a la Vila de Gràcia amb una paraula clavada entre cella i cella: ascens (dades del seu perfil futbolístic, en aquesta entrada). 


FONT: 'Vamos, escapulados!'


L'EQUIP MARXARÀ D'ESTADA A L'ARMENTERA

Coincidint amb el primer entrenament del dia 20, l'equip farà la presentació davant públic i premsa
(FOTO: 'Vamos, escapulados!')

Mica en mica es van coneixent més dades de la pretemporada escapulada. Si fa uns dies explicàvem que l'equip començaria a treballar el 20 de juliol en dobles sessions, ara també s'han confirmat l'hora de la presentació oficial davant premsa i afició aquell mateix dilluns (19h) i un nou detall: des del divendres 24 fins el diumenge 26, l'equip marxarà a fer un mini-stage a la Costa Brava per fer grup i complir amb la dura feina física de pretemporada en un entorn més agradable i fora de la rutina. En concret, serà a L'Armentera (Alt Empordà), a tocar de Sant Pere Pescador i Sant Martí d'Empúries. Allà l'equip entrenarà sobre la gespa natural del camp Municipal, i també farà alguna escapadeta a les platges de la zona per treballar sobre la sorra. Si no es tanca cap amistós aprofitant l'estada, ara per ara el primer partit de la pretemporada seria, com l'any passat, el de la 1ª ronda de Copa Catalunya contra l'Espanyol B. Recordem que aquesta eliminatòria a partit únic està prevista per al cap de setmana de l'1-2 d'agost, i l'Europa comença a defensar el títol davant el filial perico al Nou Sardenya. 

 Aspecte del Camp Municipal de L'Armentera (Alt Empordà), de gespa natural
(FOTO: Gencat.cat)

Per cert, Sergi Pastells ja ha estat presentat com a nou jugador del Sabadell. El web Tercera.cat ha publicat el seu article d'anàlisi sobre Pastells com a membre de l'onze ideal de la passada temporada, signat per servidora de vostés...

 Pastells ha estat presentat com a nou jugador del Sabadell, juntament amb Batanero
(FOTO: CESabadell.cat)