dilluns, 7 de març del 2016

Cerdanyola 1 - Europa 2; salvats per la campana

Amb el seu doblet salvador a Les Fontetes, Poves ja és tercer en el pitxitxi de la lliga (13 gols)
(FOTO: Àngel Garreta / CEEuropa.cat)

L'Europa s'aferra a la lluita pel play-off gràcies a la inspiració del pitxitxi escapulat Àlex Poves i al petit cop de sort buscat i sempre necessari per assolir els objectius. L'equip d'Albert Poch ha sumat un triomf patit per 1-2 a Cerdanyola, i com l'any passat, ho ha aconseguit amb un gol a l'últim minut. Com la setmana anterior al Narcís Sala, l'equip s'havia avançat amb diana de Poves (que ja suma 13 dianes i se situa tercer en la classificació del pitxitxi, a 4 del líder Santi Triguero). També com la setmana passada, els escapulats han perdonat ocasions clares per haver arribat al tram final amb avantatge cómode al marcador, però un cop més, el 'gol de l'ex' Javi Sánchez ha fet trontollar el triomf i gran part de les opcions de fer play-off aquesta temporada. Fins i tot ha perillat l'empat, ja que amb l'1-1 els locals s'han crescut i han tingut alguna clara opció d'Oriol Molins per capgirar el marcador. Afortunadament, però, Poves ha trobat el camí del gol al temps afegit, i ha assegurat 3 punts vitals per continuar la lluita amb els rivals de la zona alta, ja que tots havien guanyat pel matí. L'altre punt positiu, el retorn d'Abel Rita, ja superada la lesió (de fet, l'equip ha acabat jugant amb 3 davanters purs: Poves-Rita-Lozano). Amb el triomf, l'Europa suma 13 jornades invicte i recupera la cinquena plaça amb 47 punts, a 4 del play-off que marca la Montañesa. La setmana vinent, l'equip rebrà l'Ascó al Nou Sardenya.

FONT: BTV Esports

FONT: Youtube Cerdanyola FC

FONT: FCF.cat

FONT: 'Vamos, escapulados!'

Per cert, cal ressenyar que diversos aficionats escapulats han denunciat a través de les xarxes socials una presumpta agressió a la sortida del camp. A l'hora d'escriure aquesta crònica (de matinada) no hem pogut corroborar detalls concrets sobre aquest afer, per bé que aficionats de l'Europa presents al camp ens han assegurat que s'estan plantejant deixar d'anar als desplaçaments, davant els episodis viscuts en la darrera setmana. Fora bo que tot plegat es pugui aclarir i, si fos necessari, que clubs i federació prenguessin d'una vegada per totes les mesures pertinents per tallar d'arrel comportaments incívics i/o violents als camps del futbol català. Menys pancartes i més conviccions i coherència en les campanyes que es pregonen. 

FONT:  twitter


Zona Mixta:

Aquestes són les valoracions en roda de premsa dels tècnics Albert Poch i Toni Carrillo, recollides per l'Àngel Garreta per al web oficial del club (són prèvies a què es fes públic l'afer al que ens referíem):

  

FONT: CEEuropa.cat


Així ho han vist:


-FCF


El parTUIT de la grada:

FONT: twitter


Resultats Jornada 29:

 FONT: FCF.cat

Montañesa - Peralada


FONT: BTV Esports

Masnou - Júpiter


FONT: BTV Esports

Sant Andreu - Manlleu


FONT: BTV Esports


Figueres - Granollers


FONT: La Xarxa

Gavà - Santfeliuenc

FONT: Gavà TV

L'Europa B ha caigut al camp del líder tot i anar guanyant de 2 gols
(FOTO: Nicolás Arlanzón / CEEuropa.cat)

Pel que fa a la resta d'equips principals escapulats, l'Europa B va perdre un partt que guanyava al camp del líder, San Juan de Montcada, per 4-3; els escapulats continuen en la vuitena posició, amb 35 punts. L'Europa juvenil ha caigut 1-3 amb el Josep Maria Gené, i continua al catorzè lloc, amb 26 punts. I l'Europa femení no jugava aquesta setmana; les escapulades són cinquenes, amb 25 punts.