dijous, 17 de març del 2016

Així juga el Vilafranca

FOTO: Lluís Montaner

Dijous és dia d'analitzar el pròxim rival de l'Europa, i avui més que mai. I és que diumenge l'equip d'Albert Poch afronta el primer dels 3 partits vitals que tindrà en les 4 pròximes jornades: la visita a Vilafranca es presenta clau en les aspiracions de play-off, ja qu els penedesencs són ara tercers i l'Europa és cinquè a 4 punts, però amb 1 partit menys. De manera que guanyar al Municipal de Vilafranca significaria dependre de sí mateix per accedir, com a mínim, a la tercera plaça. Ens fixem en el conjunt d'Iván Moreno a partir de l'enfrontament a casa seva davant el Santfeliuenc d'ara fa només 3 jornades, emès per Santfe TV/Zoom Barcelona. Un rival on cal fixar-se en homes com el porter Ramos, defenses amb gol en el joc aeri com FontanilsMedina, migcampists de qualitat com Gerard Boira o el talentós Víctor Oribe, o, evidentment, el co-pitxixi de la lliga, Santi Triguero, autor ja de 17 gols en el campionat. 

FONT: Santfe TV / Zoom Barcelona

I aquest és el darrer onze inicial del Vilafranca, diumenge passat al camp del líder Prat:

FONT: twitter FC Vilafranca


L'EUROPA FEMENÍ PERD DAVANT EL BARÇA B

FOTO: Àngel Garreta / CEEuropa.cat

L'Europa femení va caure ahir a la nit per 0-3 davant el Barça B, en partit avançat de la jornada 21 del grup III de Segona Divisió. La derrota escapulada, combinada amb el triomf del Son Sardina (també ahir) al camp de la Penya Blanc-i-blava La Roca per 2-4, fa que les noies d'Álvaro Del Blanco perdin una posició a la classificació: ara son sisenes, amb 26 punts. El pròxim partit de les gracienques serà diumenge a les 16h, al camp del Collerense mallorquí.

El partit de les escapulades es va avançar per la Setmana Santa. Precisament, un clàssic d'aquestes dates des de fa 5 anys són les mones de l'Europa que prepara la pastisseria Formentor del carrer Camèlies, uns metres abans del Nou Sardenya. Com sempre, n'han fet un nombre limitat, i es poden encarregar presencial o telefònicament.

Les mones de l'Europa, un clàssic de Setmana Santa
(FOTO: CEEuropa.cat)