diumenge, 7 de setembre del 2014

Europa 4 - Castelldefels 0; una altra golejada a Can Peixauet!



Javito ha obert la llauna amb un doblet i ja enfila el cap a la classificació del pitxitxi
(FOTO: Àlex Gallardo / Gallardophoto.com)

I en el tercer partit, l'Europa s'ha agradat. Els homes de Pedro Dólera han estat superiors al Castelldefels, han destapat tot el potencial ofensiu de l'equip, i han sabut aprofitar l'expulsió de Pelegrín per golejar per 4-0 i situar-se així segons a la classificació, a 2 punts del sorprenent Peralada, que tot i estrenar categoria, és l'únic equip que ha guanyat els 3 partits. Tots dos, a més, són els dos únics conjunts que continuen amb la porteria a zero. Javi Sánchez ha obert la llauna amb dos gols de cap que el situen ja al capdamunt de la taula de golejadors, empatat a 3 dianes amb els jugadors del Santfe Carlos Cano i Peralta, i també amb el del Gavà Xavi Civil. Rovira i Alberto han culminat la golejada entrada la segona meitat. L'equip afronta setmana de 3 partits, ja que dimecres a les 19h jugaran al camp del Masnou, i diumenge vinent nou partit a Can Peixauet, contra el Sabadell B.


FONT: BTV Esports

Javi Sánchez -2-, Rovira i Alberto han estat els golejadors
(FONT: FCF.cat)


Zona Mixta:

Després del partit, hem parlat amb un dels golejadors, Ramon Rovira, en una entrevista per a La Xarxa de Comunicació Local:

FONT: La Xarxa


-Rodes de premsa (web oficial CE Europa)


Aixi ho han vist (*Ho aniré actualitzant a mida que arribin les cròniques):



El parTUIT de la grada:

 FONT: twitter


Resultats 3ª Jornada:

FONT: FCF.cat


Aquest és el vídeoresum dels partits de dissabte (i un de diumenge al matí) que hem fet a La Xarxa:

  
FONT: La Xarxa

I aquí també els videoresums de BTV dels partits de Montañesa i Martinenc:


FONT: BTV Esports


Bons inicis per a la resta d'equips principals del club: l'Europa B es va estrenar a Tercera Catalana amb un triomf a domicili per 2-3 al camp de l'Hospitalense; i el juvenil va empatar 1-1 a casa amb el Girona. El femení no va debutar encara per la renúncia del seu rival a la 1ª jornada, el Lleida.