dilluns, 15 d’agost del 2016

Europa 2 - Cornellà 0; pragmatisme i esperança

L'Europa ha guanyat el XXIè Trofeu Vila de Gràcia a 6 dies del debut a la lliga
(FOTO: 'Vamos, escapulados!')

L'Europa ha guanyat el 21è Trofeu Vila de Gràcia, en imposar-se un rival de superior categoria, el Cornellà, per 2-0. L'equip d'Albert Poch ha fet un partit pràctic i efectiu per derrotar als de Jordi Roger. A la primera part, Xavi Civil ha avançat els escapulats amb la col·laboració d'un defensa visitant, i a la segona, Sergi Campoy ha sentenciat amb un golàs de rosca a l'escaire completament impossible per al porter dels verds. Abel Rita s'ha fet un tall profund a la mà en topar amb una tanca, i això ha propiciat el debut al Nou Sardenya de Gonzalo Suárez.

Amb aquest partit, l'Europa tanca la pretemporada. La pròxima cita serà ja el debut de lliga al grup català de Tercera: serà diumenge a les 19h al Nou Sardenya, davant La Jonquera, que acaba de pujar de categoria.

FONT: BTV Esports

FONT: twitter CE Europa

Zona Mixta:

Després del partit, hem parlat amb els golejadors Xavi Civil i Sergi Campoy, i també amb el tècnic Albert Poch, qui ha confirmat la intenció de quedar-se Martí i el jove Ignasi Varona encara que tingui fitxa de l'Europa B. A més, no descarta encara que pugui arribar un últim fitxatge:

FONT: 'Vamos, escapulados!'

Concentració pre-partit

L'onze inicial de l'Europa

Deja vu de capitans

Ambient fred al Nou Sardenya en el primer dia de Festa Major de Gràcia

Joel ha tornat a donar profunditat per banda dreta davant el seu ex-equip

La lesió d'Abel Rita topant amb una tanca ha provocat el debut a casa de Gonzalo

Xavi Civil ha buscat el gol a la primera part i l'ha trobat amb col·laboració d'un defensa dels verds

Celebracions del primer gol escapulat

Rubí ha fet de carriler esquerre a la primera meitat i ha canviat al dret a la segona

Doble vigilància verda per aturar Reverter

Sergio González, un clàssic del Nou Sardenya per veure el seu germà Alberto

El tècnic del Cornellà, J.R.

Bon humor a la banqueta del Cornellà amb el xinès Gao Lei Lei

Duran, que ha entrat al descans, pressionat per l'incansable Pep Caballé

Denis també ha entrat al descans; al fons, Rojas, l'únic que va disputar els 90 minuts

Javi Iglesias s'ha incorporat a l'atac esquerre a la segona part

Instruccions en ple partit

Campoy es perfila, treu una rosca perfecta, i la clava a l'escaire; golàs i sentència, 2-0
(FOTOS: 'Vamos, escapulados!')