dimarts, 21 de juny del 2016

L'Europa coneixerà dimecres els rivals a l'Històrics


Sorteig dels Històrics de la passada temporada
(FOTO: 'Vamos, escapulados!')

Per tercer any consecutiu, l'Europa jugarà a principis d'agost el tradicional Trofeu d'Històrics del futbol català, que arriba enguany a la XXXI edició. Aquest pròxim dimecres a les 19:30h, al Centre Cívic del Municipal del Guinardó, es farà el sorteig dels triangulars de quarts de final, que es disputaran del dilluns 1 d'agost al dijous 4 en format de partits de 45 minuts. L'Europa formarà part del bombo 2, juntament amb St. Andreu, Montañesa i Vilafranca. Els seus rivals seran un equip del bombo 1, amb equips de Segona B (Cornellà, Badalona, Hospitalet i el Gavà, que lluita encara per l'ascens), i un altre del bombo 3 (Júpiter, Castelldefels, Sants o Martinenc). En cas de superar aquest primer triangular, l'Europa accediria a les semifinals de dissabte, ja en format de partit complet de 90 minuts. La gran final es jugarà diumenge 7 d'agost. L'equip escapulat va guanyar el títol l'any 2010.


XAVI CIVIL A LA XARXA: "MOLT IL·LUSIONAT AMB PUJAR A SEGONA B"

Xavi Civil, el dia de la presentació amb l'Europa
(FOTO: Àngel Garreta / CEEuropa.cat)

El nou davanter de l'Europa Xavi Civil ha passat pels micròfons del programa 'Esports En Xarxa' de La Xarxa de Comunicació Local. En una entrevista amb Joan Barberà, Civil es mostra molt content pel seu fitxatge amb l'Europa, i denuncia els impagaments per part del seu anterior club, el Sabadell, amb el que ha jugat enguany al filial arlequinat:

FONT: La Xarxa


FER RENOVA; ELS BESSONS VIDAL MARXEN

Fer continuarà evitant gols dels rivals de l'Europa una nova temporada
(FOTO: 'Vamos, escapulados!')

Encara amb el dubte de la continuïtat de Gianni (cedit la darrera temporada per l'Olot), l'Europa s'ha assegurat la renovació de Fer. El jove porter jugarà així per segona temporada al conjunt gracienc, després d'una primera campanya en què ha adquirit un rol de suplent. Fer ha jugat en la darrera lliga un total de 3 partits (2 de titular, amb un total de 220 minuts). Amb ell, ja són 8 els jugadors que han renovat amb l'equip escapulat: Cano, Alberto, Javi Iglesias, Rubi, Fran Bea, Uri i Abel Rita.

Els bessons Iván i Gabriel han estat 6 mesos al Nou Sardenya
(FOTO: 'Vamos, escapulados!')

Els que no continuaran a l'Europa són els bessons Vidal, que van arribar a mitja temporada. Gabriel ha disputat 5 partits (un de titular, amb un total de 159 minuts). Pitjor sort va córrer Iván, que ni tan sols ha debutat per culpa de les lesions.


NILS, PREMIAT ALS PREMIS CAMPIÓ DE RÀDIO MARCA BARCELONA

Foto de família dels premiats per Ràdio Marca Barcelona
(FOTO: twitter Ràdio Marca Barcelona)

Com cada any, l'Europa ha tingut presència en els Premis Campió que lliura Ràdio Marca Barcelona als millors del futbol català: si l'any passat Sergi Pastells va ser escollit millor futbolista de la temporada, enguany l'escapulat premiat ha estat Nils Puchades. Una gran temporada que li valdrà el salt a Segona B per a la pròxima temporada. Entre els premiats també hi havia altres noms destacats de Tercera, Segona B o Primera Catalana, com Natxo González, Pedro Dólera, Toni Texeira, Jordi Sánchez, Boris Garrós, Santi Trugero, Víctor Oribe, el Castelldefels de Miki Carrillo, Buba, o els golejadors Sergio Navarro, i Sergi Arranz...

FONT: BTV Esports


ALBERT VIVÓ, NOU COORDINADOR DEL FUTBOL 11

Albert Poch i Albert Vivó, responsables del nou organigrama tècnic
(FOTO: Àngel Garreta / CEEuropa.cat)

L'Europa ha confirmat a les darreres hores l'elecció d'una nova figura en l'organigrama esportiu del club: l'ex-futbolista escapulat Albert Vivó (va jugar 18 partits i va marcar 1 gol la temporada 2013-14) ha estat escollit Coordinador General del Futbol Formatiu. Vivó estarà assistit per Gerard Piniés, scouter i auxiliar de la preparació física. De la seva banda, l'entrenador del primer equip Albert Poch serà també Director Esportiu, mentre el preparador físic Juanjo Díaz supervisarà també aquest aspecte en el futbol base, a més de la metodologia tàctica des de l'Infantil A fins a l'Europa B. L'objectiu: homogeneïtzar el sistema de joc dels equips de base per facilitar l'arribada de més jugadors als principals equips del club.

I encara en clau escapulada, tres apunts més: el periodista de BTV Roger Matamoros escriu enguany el tradicional resum de temporada de l'Europa al web 'Tercera.cat'. I en clau social, l'Europa participarà en la recepció de la flama del Canigó dijous a les 19:30h als Jardinets de Gràcia. I d'altra banda, dimecres de la setmana vinent (dia 29 de juny, a les 18h) al Centre Cívic La Sedeta, es farà una exposició i xerrada històrica sobre el Sardenya, a càrrec de l'historiador europeista Xavier Vidal.

FOTOMUNTATGE: Àngel Garreta / CEEuropa.cat