dijous, 23 de juny del 2016

Cornellà i Martinenc, rivals de l'Europa a l'Històrics

El sorteig ha determinat aquests 4 triangulars de quarts de final
(FOTO: 'Vamos, escapulados!')

El Cornellà i el Martinenc seran els rivals de l'Europa en el triangular de quarts de final de la XXXI edició del Torneig d'Històrics del futbol català. Així ho ha decidit el sorteig que s'ha fet aquest vespre al Municipal del Guinardó, que com sempre serà la seu del prestigiós torneig que es farà de l'1 al 7 d'agost. L'Europa jugarà aquest triangular dijous 4 d'agost a partir de les 18h, quan debutarà contra l'equip amfitrió en el derbi de Gràcia-Guinardó. El perdedor dels primers 45 minuts s'enfrontarà immediatament al Cornellà, i el guanyador ho farà acte seguit. Curiosament, el Cornellà és l'equip de procedència d'un dels nous fitxatges escapulats, Joel Marín, i a les seves files també va jugar en el seu dia un altre dels nouvinguts, Xavi Civil. El Martinenc serà l'equip on jugarà cedit enguany l'escapulat Àlex Lozano (que precisament va debutar en el primer equip de l'Europa al Municipal del Guinardó, ara fa dues temporades).

Els nous fitxatges Joel i Civil s'enfrontaran al seu ex-Cornellà
(FOTO: UE Cornellà)

Lozano va debutar a l'Europa contra el Martinenc; a l'Històrics vestirà la samarreta vermella
(FOTO: Àngel Garreta / CEEuropa.cat)

En cas d'accedir a semifinals, ja en partits de 90 minuts, l'equip d'Albert Poch les disputaria dissabte 6 d'agost a les 20h, just després de la primera semifinal (18h). La gran final es jugarà diumenge 7, a les 19h. La resta de triangulars de quarts seran els següents, sempre a partir de les 18h: dilluns, L'Hospitalet, Vilafranca i Sants. Dimarts, Gavà, Montañesa i Júpiter. I dimecres, Badalona, Sant Andreu i Castelldefels. 

Tomás Santiago, de l'àrea social, ha representat l'Europa en el sorteig
(FOTO: 'Vamos, escapulados!')


MONTORO FITXA PER LA MONTAÑESA


FONT: BTV Esports

A les últimes hores hem conegut el destí d'un altre dels jugadors de l'Europa que no continuaran al Nou Sardenya: Carles Montoro (a qui no se li va oferir la renovació) marxa a la Montañesa, i ja ha estat presentat amb la samarreta groc-i-negra. En la seva única temporada al conjunt gracienc, Montoro ha disputat 33 partits de lliga (22 de titular i 1863 minuts) + 1 en play-off (24 minuts), i ha marcat 7 gols (el darrer gol de l'Europa 2015-16 va ser el seu contra el San Fernando a casa). Gràcies per l'esforç, i molta sort a Nou Barris!