divendres, 27 de gener del 2017

Víctor Martínez, nou president de l'Europa

FONT: CEEuropa.cat

Finalment, no hi haurà eleccions. La renúncia aquest mateix divendres del candidat i president als últims 10 anys Guillaume De Bode ha convertit, automàticament Víctor Martínez en el 33è president de la història de l'Europa. El mandat de Víctor Martínez serà de 4 anys, i amb un màxim de 3 legislatures, segons regulen els estatuts del club. Diumenge, per tant, no hi haurà eleccions, i el partit Europa-Olot centrarà tota l'atenció de la matinal al Nou Sardenya. El president de la Junta Electoral, Javier Guillén, ha trucat Martínez a tres quarts de dues de la tarda per informar-lo de la carta de renúncia que ha enviat De Bode aquest migdia (pots llegir-la íntegrament en aquest enllaç). En aquesta carta, De Bode argumenta que després de 14 anys de dedicació al club (4 com a vicepresident i 10 com a president), és moment de tornar a família, amics i projectes personals el temps que es mereixen. El fins ara president assegura que ha estat un decisió difícil i molt meditada, i també fa referència a "factors que no formen part de l'esportivitat i són generadors de conflictes" (pel matí, l'Independent de Gràcia publicava una entrevista en què es mostrava molt crític amb els seus rivals electorals). A més, demana disculpes als socis que havien avalat la seva candidatura, i desitja sort a la nova junta directiva. 


DIMARTS, TRASPÀS DE PODERS

Fernando Núñez serà el nou Secretari Tècnic
(FOTO: Àngel Garreta / CEEuropa.cat)

Amb la renúncia de De Bode, Víctor Martínez i el president en funcions Arturo Ramírez han acordat aquesta tarda reunir-se el pròxim dimarts al vespre per fer el traspàs de poders. Paral·lelament, es farà un acte públic per escenificar aquest traspàs, amb dia i hora per confirmar. A més, la junta en funcions ha convidat a la directiva entrant a la llotja en el partit de diumenge contra l'Olot. Amb l'arribada de Martínez a la presidència, el desè jugador amb més partits de la història empatat amb Alberto (i actual jugador del Sant Cugat de Primera Catalana), Fernando Núñez, ocuparà el nou càrrec de Secretari Tècnic. Fernando ja ha parlat amb el cos tècnic (concretament, amb Matías Borsot) i el mateix nou president ho ha fet també amb l'entrenador Joan Esteva per intercambiar impressions i transmetre-li la confiança en la seva feina. Un altre nom propi és el de Jordi Vela, que tornarà al club com a nou gerent.


VÍCTOR MARTÍNEZ: "EM SENTO MOLT CONTENT I UNA MICA SORPRÈS"

El nou president de l'Europa, aquesta tarda al Nou Sardenya
(FOTO. 'Vamos, escapulados!')

Escassament 4 horetes després de saber que era el nou president de l'Europa, Víctor Martínez ha atès 'Vamos, escapulados!' al Nou Sardenya, per copsar les seves primeres impressions. Una breu conversa on Martínez es mostra content sorprès per la resolució final del procés electoral; explica que no ha parlat amb De Bode perquè la relació entre tots dos és nul·la; diu també que li han transmès la confiança al tècnic del primer equip masculí Joan Esteva; i avança que Jordi Vela serà el nou gerent del club. Notareu que en l'entrevista apunta a dilluns com a data per fer el traspàs de poders perquè la conversa s'ha produït just abans de trobar-se amb el president en funcions Arturo Ramírez, amb qui han acabat tancant la data de dimarts per temes d'agenda.

FONT: 'Vamos, escapulados!'

També en el decurs d'aquesta tarda, Martínez ha fet altres entrevistes, com ara a BTV (Ràdio i TV), i una altra d'una hora de durada a Ràdio Gràcia. Les podeu escoltar aquí:

FONT: Ràdio Gràcia

FONT: BTV Ràdio


FONT: BTV Esports


EL 33È PRESIDENT DE LA HISTÒRIA DE L'EUROPA

FONT: CEEuropa.cat