dijous, 8 de setembre del 2016

Rojas i Reverter tornen a Olot

D'Olot a la Vila de Gràcia... Rojas i Reverter tornen dissabte a La Garrotxa
(FOTO: 'Vamos, escapulados!')

Dissabte, Olot i Europa jugaran un partidàs amb molts alicients. Un d'ells serà el retorn de dos jugadors de l'Europa al camp del que va ser el seu equip als últims anys, i a Segona B: Jorge Rojas i Èric Reverter. Parlem amb ells a pocs dies d'aquest partit, sobre el retorn i les seves primeres setmanes com a escapulats.


ROJAS: "ESTÀ CLAR QUE ÉS UN PARTIT ESPECIAL"

Rojas s'està afiançant com a titular a la defensa escapulada
(FOTO: 'Vamos, escapulados!')

Jorge Rojas va jugar les 3 últimes temporades a Olot. Segons les dades de BD Futbol, va disputar un total de 91 partits (89 dels quals de titular) i va marcar 2 gols, convertint-se en el futbolista amb més minuts de la història de l'Olot a Segona B, per davant de Carlos Martínez. Es va guanyar la condició de defensa central titular indiscutible, esdevenint un dels capitans i jugadors més estimats de l'equip. El futbolista de Santa Coloma de Gramenet torna al Municipal d'Olot sense oblidar tot aquest afecte, però amb una única idea al cap: ajudar l'Europa a sumar la primera victòria en la lliga 2016-2017.

FONT: 'Vamos, escapulados!'

Rojas va disputar les 3 temporades de l'Olot a Segona B
(FOTO: Martí Albesa / UEOlot.com)


REVERTER: "LI DEC MOLT A L'OLOT, PERÒ ANIREM A GUANYAR"

El desequilibri de Reverter, una de les armes per buscar el triomf a Olot
(FOTO: 'Vamos, escapulados!')

Èric Reverter va jugar 2 campanyes a Olot, dividides en dues etapes d'un any: la primera temporada dels garrotxins a Segona B li va valer per fitxar pel Llevant B, i després d'un any a València, la darrera campanya va tornar a Olot. En total, i també segons BD Futbol, el sabadellenc va jugar 44 partits (30 com a titular) i va marcar 2 gols com a jugador olotí. Cridat a ser un dels referents ofensius del nou Europa, Reverter espera que el retorn al camp on va crèixer com a futbolista coincideixi amb l'inici de la remuntada d'un Europa al que li està costant l'inici de lliga:

FONT: 'Vamos, escapulados!'

Reverter, en l'etapa a Olot
(FOTO: Martí Albesa / UEOlot.com)

A banda de Rojas i Reverter, dissabte també podria jugar amb l'Europa un altre futbolista amb passat recent a Olot: el migcampista garrotxí Òscar Sielva, fitxat dimecres, i que podria disputar els seu primers minuts com a escapulat si els tècnics ho creuen convenient. Amb l'Olot, Sielva va jugar una temporada, va disputar 26 partits (20 de titular) i va marcar un gol.


TROBADA A LA BARRAQUETA PER VEURE EL PARTIT PER TV

FONT: CE Europa / Eskapulats

Els aficionats de l'Europa tindran diverses alternatives per seguir el partit de dissabte. Al marge dels cotxes particulars i l'autocar que organitza l'Agrupació Europeista per veure'l al camp, ja advertíem dilluns que l'Olot-Europa serà emès per TV a través de La Xarxa. Aprofitant l'avinentesa, el club i la Penya Eskapulats han organitzat una trobada a La Barraqueta (c/ Tordera 28) per que els aficionats que no es puguin desplaçar a terres garrotxines puguin veure el partit col·lectivament. Us convidem a tots (els que aneu a Olot, els que ho veieu a La Barraqueta, o els que ho feu per TV des d'altres emplaçaments) a interactuar amb la retransmissió enviant a través de Twitter les vostres fotografies de cóm seguiu el partit, o missatges de suport, opinions sobre el partit o la temporada, etc. Per fer-ho, només cal que afegiu l'etiqueta #FutbolEnJoc als vostres missatges de Twitter.