dilluns, 23 de maig del 2016

San Fernando 1 - Europa 1; llàstima... però bon empat!

Fran Bea ha trencat amb 15 anys sense marcar a domicili en un play-off
(FOTO: Àngel Garreta / CEEuropa.cat)

Potser l'hauríem signat abans de començar... potser ens sembli curt després d'avançar-nos en el marcador i tenir opcions per fer el 0-2... o potser ho veiem amb el cap fred d'aquí unes hores i el llegim com un magnífic resultat, pel patiment dels darrers minuts. Sigui com sigui, i ens quedem amb la lectura que ens quedem, l'Europa ha tret un empat amb gol a domicili, ha marcat fora en un play-off 15 anys després (10 de juny de 2001, 0-1 a Vilafranca de Bonany amb gol de Serrano), i començarà el partit de diumenge a les 18h al Nou Sardenya amb un resultat que el classificaria per a les semifinals del play-off d'ascens a Segona B. L'única nota negativa, la lesió al turmell del pitxitxi escapulat Àlex Poves, que el fa ser dubte ara mateix per al partit de tornada.

La lesió de Poves, principal preocupació escapulada per a la tornada
(FOTO: Àngel Garreta / CEEuropa.cat)

El valuossíssim gol de Fran Bea al minut 9 pot valer el seu pes en or, però l'empat d'Iván Bazán al '81 deixa l'eliminatòria absolutament oberta, i ara és l'hora del Nou Sardenya: toca que la Vila de Gràcia, l'afició escapulada i els amics del futbol català que vulguin participar de la festa omplin a vessar les grades de l'estadi del carrer Camèlies, i es converteixin en el jugador nº12 (que diria el tòpic, que no amaga gran part de realitat); amb el mateix clima de concòrdia i bon rotllo que han rebut els valents que han fet 1000 hores de viatge fins a terres gaditanes, i animant com mai a un equip que s'ha guanyat sobradament el suport massiu del públic. I toca també, per descomptat, que el club decreti uns preus raonables que ajudin a aconseguir aquest objectiu. Tots units farem més gran el somni de l'ascens. Som-hi, Europa!

Sergio González i el seu pare han estat veient l'Europa del seu germà Alberto
(FOTO: DeportedelaIsla.com)

FONT: BTV Esports

*En aquest altre vídeo d'Ondaluz Bahía es veuen també les clares ocasions de l'Europa a l'inici de la segona part, i la jugada íntegra de Padilla en el gol de Fran Bea.


FONT: CEEuropa.cat

FONT: 'Vamos, escapulados!'


Zona Mixta:

Minuts després d'acabar el partit, i a punt de pujar a l'autocar de tornada, Toni Castro conversava amb el golejador escapulat Fran Bea, en el programa 'En Joc' de La Xarxa de Comunicació Local:

FONT: La Xarxa

Aquestes són les valoracions en roda de premsa dels tècnics Albert Poch i Antonio 'Ñoño' Méndez recollides per l'Àngel Garreta per al web oficial del club (en aquest article de Deporte de la Isla en podeu llegir un resum):

FONT: CEEuropa.cat


FONT: twitter Albert Poch


Així ho han vist:


-Web oficial CE Europa (Galeria extra imatges)
-Web oficial San Fernando CD (Galeria extra imatges)
-La Voz Digital (Galeria imatges)
-Deporte de la Isla (Galeria imatges)

-L'Independent de Gràcia
-San Fernando Vavel
-Ondaluz Bahía (vídeo resum)
-Youtube Mila Gue (vídeo resum)
-Andalucía Información
-Deporte de la Isla
-Deporte de la Isla (contracrònica)
-Diario de Cádiz
-Somos Tercera
-Radio Madariaga (retransmissió radiofònica íntegra)

-FCF
El parTUIT de la grada:

FONT: twitter


Resultats Play-off Catalans:

 FONT: FCF.cat


**Resultats íntegres Play-off Ascens a Segona A (4rts de final anada - Futbolme)
***Resultats íntegres Play-off Ascens a Segona B (Ronda Campions - Futbolme)
****Resultats íntegres Play-off Ascens a Segona B (4rts de final anada - Futbolme)

Racing - Reus


FONT: La Xarxa


Lleida - Barakaldo

FONT: La Xarxa

*Article al web de La Xarxa amb entrevistes a Ramon Folch (Reus) i Julen Colinas (Lleida).Prat - Osasuna BFONT: La Xarxa


Vilafranca - Atl. Malagueño


FONT: La Xarxa

Marino de Luanco - GavàFONT: La Xarxa

*Article al web de La Xarxa amb entrevistes a Jordi Sánchez (Prat), Boris (Gavà i Iván Moreno (Vilafranca).

El femení A ha tancat la lliga amb golejada i meri tòria cinquena plaça
(FOTO: Fran Capell / CEEuropa.cat)

Pel que fa a la resta d'equips principals escapulats, l'Europa B ha perdut 2-6 amb la Mataronesa en e comiat de lliga al Nou Sardenya, i a una jornada del final de lliga, continua ubicat en la novena plaça amb 45 punts. L'Europa juvenil també ha patit una derrota intranscendent, 2-0 a Cornellà, i es troba en el catorzè lloc, amb 41 punts. L'Europa femení ha remuntat fins el 2-3 final al camp del Sant Pere Pescador, i avança a la segona ronda de Copa Catalunya.