dijous, 19 de maig del 2016

Cano: "El San Fernando és un senyor equip"

FOTO: 'Vamos, escapulados!'

El capità de l'Europa, Àlex Cano, ha valorat l'eliminatòria de quats de final del play-off d'ascens a Segona B contra el San Fernando. En una entrevista al portal Vavel, 'CapiCano' ha advertit del perill del conjunt gadità, tant pel que fa al bloc, com a individualitats com Ñoño o 'Tati' Maldonado. Això sí, Cano assegura que el vestidor gracienc està molt il·lusionat davant el repte, i confia que l'experiència dels últims 3 anys a les promocions d'ascens ajudi l'equip a superar aquesta eliminatòria. 

EL DIRECTOR ESPORTIU DEL SAN FERNANDO VA VEURE L'EUROPA 

FONT: Ondaluz TV / Andalucía Información

Des del costat 'azulino', el director esportiu del San Fernando, Natanael Cano 'Canito', ha valorat a la TV local OndaLuz Bahía l'eliminatòria contra l'Europa. 'Canito' ha explicat que en un viatge recent a Catalunya va tenir l'oportunitat de veure l'equip gracienc en directe, i ha destacat el bloc escapulat per sobre de les individualitats, per bé que cita a homes com Padilla, Álex Fernández, Dot, Cano, Poves o Abel Rita. Quan li pregunten si l'Europa és un dels 5 rivals que hauria preferit evitar, el director esportiu dels gaditans admet que és així, per bé que adverteix que el seu equip està plenament preparat per competir contra els escapulats. A més, assegura que prefereix jugar primer a casa, per intentar donar continuïtat a la bona dinàmica de les últimes jornades.

FONT: Ondaluz TV

En aquesta mateixa televisió, han parlat de l'eliminatòria en el programa 'La Futbolería', amb una entrevista a l'entrenador del San Fernando, Antonio 'Ñoño' Méndez, que assegura que disposa de 4 vídeos de l'Europa, però que no n'ha ensenyat cap als seus jugadors. Interessant és també veure el resum del partit del passat diumenge a Écija: el San Fernando va guanyar per 0-2 en un partit en què no va dominar en el joc, però va ser molt efectiu amb la velocitat i qualitat en la definició de Ñoño i, atenció a aquest aspecte del joc, al potencial dels gaditans en jugades d'estratègia.

També han analitzat l'Europa al programa 'En Fuera de Juego' de Radio La Isla, amb una entrevista a un futbolista del San Fernando que s'acaba de recuperar d'una lesió important, Óscar Oliva


XIULARÀ UN ÀRBITRE DE CEUTA

La Federació Espanyola de Futbol ha fet oficials aquest dimecres les designacions arbitrals per als partits d'anada de les eliminatòries de quarts de final del play-off d'ascens. El San Fernando - Europa el xiularà Salvador Alcaraz Yáñez, àrbitre de Ceuta que ha dirigit diverses vegades partits de l'equip 'azulino' (ja que el grup on juguen els gaditans correspon a Andalusia Occidental i Ceuta). Com a curiositat, els 3 últims partits que aquest àrbitre ha xiulat davant el rival de l'Europa, el San Fernando va golejar a casa: el passat 27 de desembre, en el primer partit de la 2ª volta de la lliga, San Fernando 4 - Castilleja 0; el 31 de maig de 2015, en la tornada de quarts de final del play-off d'ascens de la passada campanya, San Fernando 4 - Ontinyent 1; i l'11 de gener de 2015, San Fernando 4 - San Juan 0. Confiem que l'Europa trenqui la ratxa el pròxim diumenge...




AUTOCAR D'AFICIONATS DE L'EUROPA; DIJOUS ES DEFINIRÀ EL PLA DE VIATGE DE L'EQUIP

El club organitza un autocar per als aficionats; l'equip tancarà dijous el seu pla de viatge
(FOTO: 'Vamos, escapulados!')

Després de tres temporades consecutives jugant les tornades del play-off a fora (i, per tant, disposant de dues setmanes per preparar el desplaçament), enguany la millor sort al sorteig ha comportat una dificultat afegida: improvisar un viatge per a una expedició d'una trentena de components del vestidor a 6 dies vista. Amb tot, a falta de tancar els darrers detalls, aquest dijous és previst que es concreti el pla de viatge de l'equip per fer el dificultós trajecte de més de 1.100 kms. El club treballa per que l'equip pugui desplaçar-se fins a San Fernando amb la màxima comoditat (tren o avió) i afrontar el partit el més descansats possible, tenint en compte la longitud del desplaçament.

A tot això, l'Europa ha fet oficial que organitza un autocar per a seguidors que sortiria del Nou Sardenya dissabte a les 20h, i tornaria minuts després del final del partit, diumenge sobre les 21h. En tots dos trajectes, es dormiria en ruta a l'autocar. Això sí, per que l'autocar surti de la Vila de Gràcia, s'hauran d'omplir les 40 places disponibles en el vehicle. El preu és de 65 euros per persona, sense àpats ni entrada per al partit (recordem que costaran 8 euros general i 15 tribuna). Les reserves es poden fer a les oficines del Nou Sardenya (c/ Secretari Coloma 140), fins divendres a les 13:30h.

En cas de no poder-se desplaçar fins a terres gaditanes, una de les emissores locals que segueix al rival de l'Europa, Radio Madariaga, ha anunciat (amb un tuit en català! bonic detall...) que emetrà el partit en directe. A més, també es desplaçaran a la Vila de Gràcia per oferir el partit de tornada.

FONT: Youtube Radio Madariaga


LA TORNADA APUNTA TAMBÉ A DIUMENGE A LES 19H

El Nou Sardenya s'ha de vestir de gal·la en el partit de tornada
(FOTO: 'Vamos, escapulados!')

Tot i que el club gracienc encara no ho ha fet oficial, l'horari del partit de tornada entre Europa i San Fernando apunta a diumenge 29 de maig a les 19h. De fet, el San Fernando ja ho dóna per fet en el seu web oficial. En les tres temporades anteriors, l'equip de la Vila de Gràcia ha disputat els seus 4 partits a casa en horari de diumenge a la tarda, i en aquest cas, el tracte entre clubs seria recíproc per tal que el rival pugui fer un desplaçament tan llarg amb temps suficient per jugar el partit amb un mínim descans (per bé que això complica la tornada a casa, tenint en compte que jugadors i tècnics treballen o estudien al dia següent del partit).

Pel que fa a aspectes pròpiament de prèvia esportiva, l'Europa ha tornat a entrenar aquest dimecres. També ho ha fet el San Fernando, i a dia d'avui, tots dos equips podrien comptar amb la totalitat de les respectives plantilles de cara al partit de diumenge a Andalusia. Els 'azulinos', per cert, han presentat nova equipació que estrenaran contra l'Europa. Per coincidència de colors, l'equip d'Albert Poch haurà de jugar amb alguna de les equipacions suplents (l'habitual taronja, o la vermella).

El San Fernando estrenarà samarreta contra l'Europa, que haurà de vestir equipació suplent
(FOTO: sanfernandocd.com)


ELS GOLS DE LA JORNADA 38... I NILS, GOL DE LA JORNADA AL #FUTBOLCAT

FONT: FCF.cat

Amb un parell de dies de retard respecte a l'habitual, adjuntem el vídeo resum dels gols de la jornada al grup català de Tercera divisió, que publica cada dilluns La Xarxa de Comunicació Local i la Federació Catalana de Futbol. Per cert, que en la tria setmanal dels 3 millor gols de tot el futbol català que fa La Xarxa, han escollit com el nº1 el llençament de falta magistral de Nils contra el Granollers.

FONT: La Xarxa

Abans d'acabar, un apunt de l'Europa femení. I és que les escapulades ja coneixen el primer rival a la Copa Catalunya: el Sant Pere Pescador. L'eliminatòria, a partit únic, es disputarà diumenge a les 16h al camp del St. Pere, per ser d'inferior categoria.