diumenge, 20 de desembre del 2015

Europa 1 - Santfeliuenc 1; jornades de reflexió

El sisè gol de Montoro s'ha vist contrarrestat per l'empat rebut al minut 89
(FOTO: Fran Capell)

Els 15 dies sense lliga seran bon moment per aturar-se a pensar amb calma dins del vestidor de l'Europa. L'empat 1-1 contra el Santfe amb gol rebut a l'últim minut és un bon reflex del que ha estat la primera volta que és a punt d'acabar. Una expressió tan simple com "sí, però..." seria el resum perfecte al partit d'avui, i també a la temporada feta fins ara: grans intencions, magnífica execució a estones, però irregularitat i poc rèdit sumat per un equip que encara comet molts errors i que ha de donar un pas endavant definitiu al 2016 per aspirar a fites importants. 

L'Europa ha tingut una gran sortida, que ha rebut el premi del gol al quart d'hora de joc, quan Montoro ha marcat en jugada d'oportunisme el seu sisè gol a la lliga (atrapant Abel Rita en el pitxitxi escapulat). Amb tot, l'equip no ha sabut tancar el partit, desaprofitant bones opcions per fer el segon, i ho ha acabat pagant, davant un Santfe que ha anat creixent a mida que avançava el partit. Una doble errada de marcatge al minut 89 ha propiciat que Adri marxés sol per banda dreta i assistís amb tota la comoditat al segon pal, on Guille ha aparegut encara més sol per rematar a plaer al fons de la xarxa. Tot i els intents finals a la desesperada, el conjunt d'Albert Poch ha deixat escapar 2 punts més del Nou Sardenya, i tanca el 2015 amb només 23 punts sumats de 54 possibles, en l'onzena plaça, i més a prop del descens (a 5 punts) que del play-off (a 6). 

El primer partit de l'any serà diumenge 3 de gener a les 12h al camp d'un rival de zona alta, el Granollers. Una cita que es perdran Guzmán (avui expulsat) i Fran Bea (que ha vist la cinquena groga). La nota positiva de la jornada, els primers minuts aquesta temporada de Guillem Josa, i el debut a Tercera del jugador del filial Xavi Camps. Potser no són les úniques cares noves que veiem en el primer equip de l'Europa en les pròximes setmanes...

FONT: BTV Esports (Roger Matamoros)

FONT: FCF.cat

FONT: 'Vamos, escapulados!'


Zona Mixta:

Aquestes són les valoracions en roda de premsa dels tècnics Albert Poch i Andrés González, recollides per l'Àngel Garreta per al web oficial del club:

  

FONT: CEEuropa.cat


Així ho han vist:

-Web oficial Santfeliuenc FC

-Galeria imatges (Fran Capell)

-FCF
-Futbolcatalunya
-L'Esportiu
-El Travesser


El parTUIT de la grada:

FONT: twitter


Resultats Jornada 18:


 FONT: FCF.cat

Peralada - Júpiter


FONT: BTV Esports

Montañesa - Vilafranca


FONT: BTV Esports

St. Andreu - Figueres


FONT: BTV Esports

Cerdanyola - Ascó


 
FONT: Youtube Cerdanyola FC



L'Europa juvenil ha sumat un meritori triomf a la ciutat esportiva Dani Jarque
(FOTO: Nicolás Arlanzón / CEEuropa.cat)

Pel que fa a la resta d'equips principals escapulats, el partit de l'Europa B amb el Montcada es va suspendre fins el 13 de gener (21h) per motius electorals; el juvenil ha aconseguit una gran victòria al camp de l'Espanyol B (0-1), i ocupa la tretzena plaça amb 19 punts. El femení ja no torna a jugar fins el gener.