dilluns, 21 de desembre del 2015

Els gols de la jornada 18


FONT: La Xarxa / FCF

Per última vegada en aquest 2015, repassem els gols de la jornada al grup català de la Tercera divisió. A la jornada 18, destaquen diversos gols de llarga distància, com el de Rubén per a la Monta, el de Roger Matamala per al Masnou, o el de Mechi per al Júpiter. Atenció també a petits detalls propis de 'Lo que el ojo no ve', com l'habilitat des de la banqueta en segon pla a l'inici del Manlleu-Palamós (sobre els 50" del vídeo), o la desesperació dels nens escapulats darrere la porteria de l'Europolis quan el Santfe fa el gol de l'empat a l'últim minut contra l'Europa (minut 3'00" del vídeo)...


L'EUROPA - SANTFELIUENC, ÍNTEGRE

FONT: Santfe TV / Zoom Barcelona

Si et vas perdre el partit del passat dissabte entre Europa i Santfeliuenc, o el vols tornar a reviure, ho pots fer gràcies a la retransmissió que va fer Santfe TV al web oficial de l'equip del Baix Llobregat (ara penjat a Youtube gràcies a Zoom Barcelona).

D'altra banda, si vols repassar amb detall les imatges del que va donar de sí la presentació del futbol base de l'Europa, o també l'inauguració de l'exposició fotogràfica dels 75 anys del Sardenya, ho pots fer al web oficial de l'Europa.

FOTO: Àngel Garreta / CEEuropa.cat