dimecres, 10 de juny del 2015

Poch: "Sóc molt ambiciós; vull pujar sí o sí"

Albert Poch, durant la presentació al Nou Sardenya com a nou tècnic escapulat
(FOTO: 'Vamos, escapulados!')

El nou entrenador de l'Europa, Albert Poch, ha fet avui el seu primer acte oficial: la presentació com a nou tècnic escapulat. Acompanyat pel president de l'entitat, Guillaume De Bode, i el vicepresident Arturo Ramírez, Poch ha expressat la seva felicitat per tornar 25 anys després a l'Europa, on ja havia jugat la temporada 89-90. El nou entrenador de l'equip gracienc accepta el repte de tornar a lluitar pel play-off i l'ascens que llençava a les darreres hores el president De Bode, i assegura que vol tornar l'Europa on es mereix i vol pujar sí o sí a Segona B; a més, pren l'Europa de Dólera com a punt de partida, tot i que vol evitar les comparacions amb ell perquè creu que perdrà sempre, pels resultats "brutals" del tècnic potablava. Poch també apunta que el 80 o 90% de l'equip li serveix per a la seva proposta de joc, ja que li sembla una plantilla "brutal i espectacular". A les pròximes hores, Poch espera parlar amb els jugadors de l'actual plantilla per començar a definir ja el nou Europa 2015-2016. El nou tècnic europeista ha confirmat que també vol donar presència als jugadors del futbol base en el primer equip, tal i com va fer al Gavà.

FOTO: 'Vamos, escapulados!'

Poch signa per 2 temporades, i vindrà acompanyat de Takahisha Shiraishi com a ajudant, i de Juanjo Díaz com a preparador físic. En la presentació, De Bode també ha fet públiques les renovacions de l'entrenador del filial David Vilajoana i del juvenil Óscar Sanchís, que seran peces importants en aquest major pes que se li vol donar ara als jugadors del futbol base. A banda dels periodistes presents a la sala, a la presentació també hi han assistit socis, aficionats i el capità Àlex Cano com a representant de la plantilla.

La sala de premsa estava ben plena per donar la benvinguda al nou tècnic de l'Europa  
(FOTO: 'Vamos, escapulados!')

Pots escoltar la roda de premsa íntegra en aquest player:

FONT: 'Vamos, escapulados!'

I aquí un breu resum de minut i mig de BTV:


FONT: BTV Esports


*Recorda que a la part superior de la columna dreta hem obert una enquesta per que socis i aficionats valorin el seu gust per l'aposta de Poch com a nou entrenador escapulat. T'agrada que hagi estat l'escollit per a la banqueta de l'Europa?