dimarts, 30 de juny del 2015

L'Espanyol B, primer rival de Copa Catalunya


L'any passat, l'Europa també va debutar contra l'Espanyol B; es repetirà la història...?
(FOTO: Àngel Garreta / CEEuropa.cat)

L'Espanyol B serà el primer rival de l'Europa en la defensa del títol de Copa Catalunya guanyat el passat mes de març. Així ho ha volgut el sorteig que s'ha fet aquest migdia a la seu de la Federació Catalana de Futbol. El partit es jugarà el cap de setmana de l'1 i 2 d'agost, al Nou Sardenya, en eliminatòria a partit únic. Com recordareu, la temporada passada l'Europa va començar el camí del tercer títol de Copa Catalunya també contra l'Espanyol B, amb triomf per 1-0 amb gol d'Ignacio. De fet, les 3 úniques vegades que l'Europa s'ha enfrontat al primer equip de l'Espanyol (1996-97 i 1997-98) o al filial perico (2014-15), ha estat campió de la competició. Continuarà complint-se aquesta màxima...?

En cas de superar ronda, l'Europa s'enfrontaria la setmana següent en segona ronda al guanyador de l'eliminatòria entre Júpiter i Martinenc. El morbo podria arribar a la 3ª ronda, el cap de setmana del 15-16 d'agost: en cas que els graciencs arribin fins aquí, s'enfrontarien a Santfeliuenc, Cornellà, L'Hospitalet o, atenció, el Prat de Pedro Dólera. Serien emocions fortes coincidint amb l'inici de Festes de Gràcia...

El quadre complet de partits de la 1ª ronda i posteriors eliminatòries és aquest:

QUADRE: 'Vamos, escapulados!'

L'Europa, per cert, coneixerà aquest vespre  a les 19h els rivals en la 30ª edició del Torneig d'Històrics, que es disputarà del 3 al 9 d'agost.


ALBERT BENET POT DEIXAR DE SER EL DELEGAT DE L'EUROPA

Albert Benet, delegat i gran europeista, el dia que s'estrenava fa 2 estius
(FOTO: 'Vamos, escapulados!')

El programa '100% Europa' de Ràdio Gràcia va posar fi a la temporada amb el vicepresident de l'Europa Arturo Ramírez i el delegat del primer equip Albert Benet com a convidats. Després de 2 anys exercint aquesta tasca, Benet va explicar que ho vol deixar per incompatibilitats familiars, però que encara s'ha d'acabar de tancar el seu substitut i no farà efectiva la seva renúncia fins que aquest successor en el càrrec doni el sí definitiu. Tots dos convidats van analitzar la temporada que deixem enrere, les perspectives de futur pròximes, i van explicar algunes interioritats interessants i anècdotes emotives, com les llàgrimes de Javi Sánchez en el túnel de vestidors de l'Olímpic de Terrassa, quan en la penúltima jornada de la lliga 2013-2014 a l'Europa se li va escapar el títol de lliga. 

FONT: Ràdio Gràcia