dijous, 18 de juny del 2015

Guzmán renova i complirà 7 temporades al primer equip

Guzmán, jugador de la casa i peça fonamental de l'equip, es queda a casa
(FOTO: facebook Carlos Guzmán / 'Vamos, escapulados!')

Si dilluns es feien públics els dos primers fitxatges del nou Europa d'Albert Poch (David López i Uri González), i les tres primeres renovacions ja signades (Padilla, Nils i Alegre), a les últimes hores s'ha rubricat també la continuïtat d'un altre jugador importantíssim a les files escapulades: Carlos Guzmán. El migcampista de la casa començarà així la seva setena temporada al primer equip de l'Europa (només Cano i Valderas sumarien tantes campanyes com ell en l'actual plantilla), refermant-se com un dels homes forts i més 'veterans' del vestidor, tot i la seva joventut (farà 25 anys al setembre). Amb 157 partits acumulats de lliga i play-off, Guzmán ocupa ara mateix el lloc 21 en el rànquing de jugadors amb més partits de la història de l'Europa, i enguany podria entrar en el Top-10, que ara mateix marquen dos mites escapulats com Alcázar i Colomé, amb 177 partits. Dades que parlen per sí soles de la trajectòria d'un futbolista molt estimat entre la parròquia gracienca. 

Si no hi cap sorpresa d'última hora, la resta de la plantilla signarà la continuïtat els pròxims dies. L'únic futbolista que encara podria marxar a algun equip de superior categoria per seguir progressant en la seva carrera és Sergi Pastells, per bé que el jugador té molt clar que si no es concreta cap oferta de Segona B amb cara i ulls, vol continuar a l'Europa en l'engrescador nou projecte d'Albert Poch.


PASTELLS RECULL EL PREMI AL MILLOR JUGADOR DE TERCERA

FOTOCAPTURA: BTV Esports

Precisament Sergi Pastells va recollir dimarts a Port Ginesta el trofeu al millor jugador de Tercera, en el context dels premis 'Campió'. El guardó l'atorguen amb les seves votacions setmanals després de cada partit els narradors del programa 'Marcador Catalunya' de Ricard Vicente a Ràdio Marca Barcelona. 

FONT: BTV Esports


Pel que fa a l'àmbit institucional, el club va celebrar dimarts al Club de Tennis La Salut la tradicional 'Diada del Soci', on es van lliurar insígnies als socis que complien 25 i 75 anys de fidelitat al club.

D'altra banda, Arrels Europeistes ha reclamat al seu web que el club faci públic el nomenament del nou Síndic del Soci, Javier Latorre.