dimecres, 26 de novembre del 2014

L'Europa-Santfe s'avança a dissabte 6 de desembre

FOTO: 'Vamos, escapulados!'

Segons ha explicat el web oficial de l'Europa, el partit de lliga de la 15ª jornada que ha d'enfrontar al Nou Sardenya el conjunt gracienc amb el Santfeliuenc es jugarà dissabte 6 de desembre a les 17h. En coincidir aquest partit amb un cap de setmana de pont (dilluns 8 també és festiu), els dos clubs han considerat apropiat avançar el partit de diumenge a dissabte, per tal de facilitar la presència del major nombre d'aficionats possible sense condicionar-los ni limitar-los plans alternatius en un cap de setmana llarg com aquest. L'entesa entre Europa i Santfe és una mostra més de les bones relacions entre els dos clubs, que recordem tenen un acord de col·laboració per que els socis de tots dos conjunts puguin presenciar els duels entre els dos equips a camp contrari a només 5 euros.


EL SORTEIG DE SEMIS DE COPA CATALUNYA, DIMARTS 2 DE DESEMBRE

El Nou Sardenya tornarà a viure una festa en semifinals, contra Sabadell o Girona
(FOTO: 'Vamos, escapulados!')

L'Europa jugarà contra el Santfeliuenc sabent ja quin serà el seu pròxim rival a la Copa Catalunya. La Federació Catalana de futbol ha confirmat que el sorteig de semifinals es farà dimarts 2 de desembre a les 12h a la seu federativa del carrer Sicília. Com en rondes anteriors, l'eliminatòria es jugarà a partit únic al camp de l'equip d'inferior categoria; i també està prefixat que els equips de Tercera que sobreviuen en la competició (Europa i Gavà) s'enfrontaran a un dels dos equips de Segona que també han arribat a semifinals (Sabadell o Girona). Així doncs, després d'eliminar Espanyol B, Castelldefels, Ascó (aquestes eliminatòries a Can Peixauet) i Barça B, el Nou Sardenya tornarà a viure una festa davant un equip de Segona, en una data encara per determinar. Confiem que la festa sigui completa i acabi d'igual manera que el partit contra el filial culer del passat 12 de novembre, i tornar a jugar per tercera vegada a la història la final de Copa Catalunya.


DILLUNS 1 DE DESEMBRE, L'ASSEMBLEA APROVARÀ ELS NOUS ESTATUTS

La comissió de reforma dels estatuts, en la reunió del passat dilluns
(FOTO: 'Vamos, escapulados!')

La primera setmana de desembre (la pròxima, vaja) serà molt i molt intensa per al club escapulat. I és que abans del sorteig de Copa i el partit contra el Santfe, dilluns l'Europa viurà una altra cita important com és l'Assemblea Extraordinària. Des de la darrera assemblea, al desembre de l'any passat, la Comissió de Reforma dels Estatuts ha estat treballant intensament en l'elaboració d'uns de nous actualitzats. Com a resultat, n'ha sortit un esborrany de més de 180 articles i 170 pàgines que serà sotmès a votació a l'assemblea. El procés també ha estat obert als socis, que fins el passat dilluns van poder proposar esmenes que seran aprovades o no, com la totalitat d'aquesta nova proposta d'Estatuts, en l'Assemblea del pròxim dilluns a les 19h al Club de Tennis La Salut (c/Mare de Déu de la Salut 75). Des d'avui dimecres estava previst que les propostes dels socis es puguin consultar a les oficines del carrer Secretari Coloma, segons informa el web del club. També avui, el web d'Arrels Europeistes ha apuntat algunes de les novetats que seran sotmeses a votació (Codi Ètic de Bon Govern del Club, nova Comissió de Control i Transparència, Síndic de socis...) i ha demanat la màxima assistència de socis a l'assemblea del pròxim dilluns, donada la importància del que allà es decidirà.