divendres, 14 de novembre del 2014

Els '3 mosqueters' tornen a Nou Barris

Diumenge torna la lliga i ho fa amb un altre derbi. Després de la màgica nit de Copa Catalunya de dimecres davant el Barça B, l'Europa afronta un altre partit de rivalitat ciutadana, davant un equip al que no ha guanyat mai: la Montañesa. Com sempre, la visita a 'la Bombonera de Nou Barris' serà un partit molt complicat, però també serà molt especial per a 3 futbolistes de l'Europa fitxats aquest estiu del conjunt groc-i-negre: Nils Puchades, Alberto Padilla i Àlex Poves. Li hem preguntat a tots tres les seves sensacions respecte al retorn a Nou Barris:

NILS: "SERIA MACO OFERIR EL TROFEU AL MILLOR GOL DE L'ANY A L'AFICIÓ DE LA MONTA"



FONT: 'vamos, escapulados!'


PADILLA: "ALGUNS EM REBRAN BÉ I POTSER ALTRES MALAMENT, PERÒ AIXÒ ES FUTBOL"



FONT: 'vamos, escapulados!'


POVES: "TORNAR A NOU BARRIS SERÀ MOLT ESPECIAL"


FONT: 'vamos, escapulados!'

(*Les imatges utilitzades són de BTV, CEEuropa.cat, Futbol Pitiuso i 'Vamos, escapulados!')


Aquest són alguns dels gols que van fer Nils, Padilla i Poves amb la samarreta de la Monta, en el vídeo que va publicar Pol Baquero al blog el passat estiu, quan tots tres van fitxar per l'Europa:

FONT: Youtube Europa Endavant (Pol Baquero)


EL LLOC WEB DE BTV OFERIRÀ EL DERBI EN DIRECTE

L'excapità escapulat Àlex Delmàs farà d'analista i Roger Matamoros de narrador en el derbi de diumenge
(FOTO: Àngel Garreta / CEEuropa.cat)

Com ja va passar en els dos partits entre Europa i Montañesa de la passada temporada, BTV tornarà a emetre en directe el derbi del pròxim diumenge a través del seu lloc web. Roger Matamoros serà l'encarregat de narrar el partit, i al seu costat tindrà com a analista tècnic a l'ex-capità de l'Europa Àlex Delmàs (qui, per cert, aquest divendres juga amb la selecció catalana de veterans un homenatge a Johan Cruyff, davant ex-jugadors del Dream Team del Barça). Pablo Agudo serà el càmera. La retransmissió començarà a les 11:45h, un quart d'hora abans de l'inici del partit.

Per als aficionats que teniu intenció de presenciar el partit en directe a Nou Barris, recordeu que el conveni de col·laboració entre els dos clubs permet que els socis de l'Europa hagin de pagar només 5 euros per l'entrada.