dimarts, 11 de març del 2014

L'Europa B, l'equip més golejador del país

FOTO: Joan Muñoz / CEEuropa.cat

Diumenge passat, l'Europa B golejava al camp del Lions per 0-10 i arribava ja a la xifra de 102 gols marcats en 20 partits de lliga. Una xifra espectacular, i encara més tenint en compte el que explica Futbolcatalunya en un article publicat aquest dimarts. I és que, segons detalla aquest portal, l'Europa B és el primer equip des de Primera Divisió fins a Quarta Catalana que arriba al centenar de gols marcats aquesta temporada. La brutal mitjana golejadora és de més de 5 dianes per partit, i altres dades ressenyables són els 18 golejadors diferents que han marcat en l'equip de David Vilajoana, destacant el pitxitxi Genís (precisament entrevistat pel web oficial de l'Europa a les últimes hores): i es que ell sol ha marcat 31 gols. Una xifra estratosfèrica per a un equip que, en el segon any des de la seva creació, només ha perdut un partit, i aspira a repetir la lluita per pujar a Tercera Catalana (l'any passat es va quedar a les portes). Una trajectòria sensacional que s'ha d'aplaudir, i que caldrà arrodonir en la recta final de la temporada.


ELS HISTORIADORS DE L'EUROPA, A BTV

Ramon Vergés, ex directiu, ex delegat, autor del llibre del Centenari... (FOTO: Àngel Garreta / CEEuropa.cat)

La televisió de Barcelona ha dedicat un interessant reportatge als historiadors de l'Europa Xavier Vidal i Ramon Vergés, dos dels grans responsables del sensacional fons documental que il·lustra la trajectòria del club en els seus 107 anys d'història:

FONT: BTV Esports (Marcos Arizmendi)

I un altre protagonista escapulat als mitjans a les últimes hores ha estat el tècnic Pedro Dólera, en els relats de ficció 'Les 10 Vides de la Tercera' de Roger Sánchez a Golcat.com