divendres, 7 de març del 2014

La represa del Cerdanyola - Europa, dimecres 2 d'abril a les 20h

FOTO: Àngel Garreta / CEEuropa.cat

Dijous a la nit el compte de twitter de Futbolcatalunya avançava que la represa del Cerdanyola - Europa serà dimecres 2 d'abril, i avui hem pogut conèixer més detalls al respecte: el Cerdanyola acaba de confirmar que el partit es jugarà a les 20h, i avui el tècnic dels vallesans, Toni Carrillo, també ha explicat a través de twitter que la sanció de 6 partits arran dels fets d'aquell partit ha estat rebaixada a 3, en no ser reincident. 

Tal i com va explicar La Xarxa el passat dissabte, en un principi s'havia contemplat la opció que el partit suspès ara fa 3 jornades es jugués dimecres 12 de març. Segons ha pogut confirmar aquest blog, aquesta era la proposta de la Federació Catalana que presideix Andreu Subies, i per aquelles casualitats de la vida, i com ja vam explicar en el seu dia, la data escollida era només 3 dies abans de l'importantíssim partit de l'Europa al camp de l'Ascó. El club escapulat es va negar en rodó a jugar en aquella data, i es van buscar alternatives, amb la intermediació del president del Cerdanyola Felipe López i el vicepresident de l'Europa Juanjo Isern (amdbdós directius de la federació catalana): es va proposar el dia de Sant Josep (19 de març), es va valorar també la opció del 26-27, i finalment tots dos equips estan d'acord a jugar el susdit dimecres 2 d'abril. Aquella setmana, l'Europa vindrà de jugar a Vilassar i rebrà posteriorment al Santfeliuenc, de manera que la classificació es tornarà a posar en ordre sense condicionants de provisionalitat quan quedin 7 jornades per acabar la lliga. 

Per cert, també relacionat amb aquest partit, caldrà veure què pot passar en una hipòtesi gens descartable que apuntava l'altre dia futbolme: com recordareu, en els 39 minuts que es van jugar  a Cerdanyola abans de la suspensió, Javi Lara i Alberto van veure la cinquena targeta groga que els va fer perdre's el partit següent (la derrota 0-2 amb el Manlleu). Si tots dos juguen la represa i veuen una segona targeta groga, serien expulsats i no podrien jugar contra el Santfeliuenc; és a dir, una mateixa targeta groga comportaria dues sancions diferents. Confiem que la situació no es doni, però si passa, la federació tindrà un problema per resoldre una situació absolutament perjudicial i injusta per als interessos de l'equip escapulat.