dimecres, 20 de novembre del 2013

L'Europa líder centra l'atenció dels mitjans

Reportatge sobre l'Europa al diari Sport


Les 5 victòries consecutives i els 19 punts sumats dels darrers 21 disputats han portat l'Europa al lideratge en solitari 11 anys després, i aquest gran moment escapulat s'està veient reflectit també en la presència als mitjans. Ahir ja us afegia l'entrevista a Pedro Dólera a La Xarxa, i amb ell també han parlat a Mundo Deportivo, en aquest reportatge sobre l'equip gracienc. També a diari Sport li dediquen el reportatge que podeu veure com a imatge que il·lustra aquest recull.

Dins de l'èxit col·lectiu del bloc escapulat, un dels noms que està destacant darrerament és el badaloní Javi Sánchez, pitxitxi de l'equip amb 8 gols i que n'ha marcat 4 en les 5 darreres jornades. Ha parlat amb ell el web 'Olímpic Badalona', que li ha fet aquesta entrevista.

Diumenge l'Europa va aconseguir una històrica victòria per 5-0 contra la Grama, en un partit on van destacar diversos jugadors escapulats. A 'Marcador Internacional' de Ràdio Marca van considerar que el millor del partit havia estat Dani Valderas, autor del primer gol i omnipresent a tot el camp. Això és el que els ha dit el migcampista escapulat en l'entrevista que li han fet.

I un altre dels homes destacats del partit de diumenge va ser Ramon Rovira, incisiu i desequilibrant per banda, com va quedar clarament reflectit en la jugada individual amb assistència del tercer gol. Ruvi és el protagonista d'un dels relats-ficció d'en Roger Sánchez a Golcat.com, en la secció 'Les 10 Vides de la Tercera'.

EL WEB DEL CLUB ENTREVISTA AL SOCI Nº 1

Alexandre Pujol, antic directiu i actual soci nº 1 escapulat (FOTO: Àngel Garreta / CEEuropa.cat)

Diumenge contra la Grama es va repartir al Nou Sardenya l'últim nº del periòdic 'L'Escapvlat', i un dels seus continguts destacats també està disponible ara a través del web oficial del club: es tracta de l'entrevista amb el soci nº1 de l'Europa, Alexandre Pujol. Un article ben interessant d'un escapulat que es va fer soci al 1936 i ha viscut de primera mà gran part de la història del club. 


L'1 DE DESEMBRE, PRESENTACIÓ DEL FUTBOL BASE I RECAPTE D'ALIMENTS

Presentació del futbol base de l'any passat (FOTO: 'Vamos, escapulados!')

Igual que l'any passat davant el Santboià, enguany diumenge 1 de desembre no hi pot faltar ni un escapulat al Nou Sardenya. Coincidint en aquesta ocasió amb el partit del primer equip davant el Palamós, el club aprofitarà per presentar el Futbol Base i l'Escola de Futbol de l'Europa. A més, i també com l'any passat, durant tot el cap de setmana el club participarà en el Gran Recapte que organitza el Banc d'Aliments. Tots aquells socis i aficionats que desitigin contribuir-hi, poden portar els seus aliments dissabte 30 de novembre o diumenge 1 de desembre al Nou Sardenya i al Camp de l'Àliga. Estan especialment recomenats pasta, arròs, llegums, cereals, sucre, oli, galetes, llaunes... i aliments similars que siguin fàcils de conservar. Tots els aliments recaptats (l'any passat va ser un èxit enorme, superant les expectatives i arribant als 2.500 kg de menjar) aniran destinats a la Parròquia de la Salut.

FOTO: CEEuropa.cat