dilluns, 18 de novembre del 2013

Dólera, a La Xarxa: "Pujar seria un somni, però ara mateix el lideratge és anecdòtic"

El tècnic escapulat somriu... però toca de peus a terra (FOTO: 'Vamos, escapulados!')

El dia després d'assolir el lideratge en solitari de Tercera 11 anys després, l'entrenador de l'Europa Pedro Dólera ha passat pels micròfons del programa 'Esports En Xarxa' de La Xarxa de Comunicació Local. Entrevistat per Joan Barberà, el tècnic escapulat celebra la bona feina que s'està fent fins ara i agraeix el suport dels aficionats en els bons i en els mals moments, però relativitza el lideratge a aquestes alçades de temporada, encara amb 24 jornades per endavant:

FONT: La Xarxa


5 JUGADORS DE L'EUROPA CONVOCATS AMB LA SELECCIÓ

Charly Ruiz, la gran novetat (FOTO: 'Vamos, escapulados!')

El gran paper de l'Europa no passa inadvertit per al seleccionador català amateur Toni Almendros, i un cop més, l'equip gracienc torna a ser el que més jugadors aporta al combinat que es prepara per a la Copa de les Regions UEFA del pròxim mes de desembre. Dijous a les 18h, a la UAB (Bellaterra), Catalunya jugarà un nou amistós de preparació, contra l'Espanyol B de l'exescapulat Manolo Márquez, i hi han estat convocats 5 futbolistes escapulats: els defenses Àlex Cano i Albert Alegre, els migcampistes Carlos Guzmán i Charly Ruiz (novetat a la llista), i l'atacant Ramon Rovira. Un premi per a tots ells, però també un maldecap per a Pedro Dólera i el cos tècnic de l'Europa, de cara al primer partit de defensa del lideratge, diumenge a Vilafranca. La convocatòria completa de la selecció, en aquest enllaç de la Federació Catalana.


L'EUROPA, PROTAGONISTA AL 'TOT GIRA' DE CATALUNYA RÀDIO

El banderí de l'Europa, el més antic del museu del Bayern de Munic (FOTO: Ignasi Aliana / CEEuropa.cat)

Recordeu la història del banderí de l'Europa al museu del Bayern i la gira escapulada per Alemanya al 1927 que explicava el web oficial al mes de setembre? Doncs diumenge Catalunya Ràdio se'n va fer ressó: concretament, va ser en Jordi Mèlich, en la seva secció 'El melic del futbol' al programa Tot Gira que presenta el periodista gracienc David Clupés. Ho podeu escoltar en aquest player:

FONT: Catalunya Ràdio