dilluns, 17 de juny del 2013

Nous fitxatges (1): Charly Ruiz (per José David Muñoz)

FOTO: AEPrat.com

La setmana passada coneixíem els 6 nous fitxatges de l'Europa per a la temporada 2013-2014 i us en fèiem cinc cèntims del perfil dels nous jugadors escapulats que seran presentats oficialment aquest dimecres. Però volem saber una mica més de tots ells, mitjançant gent que els coneix de més a prop. Començo pel migcampista CHARLY RUIZ, de la mà de José David Muñoz, company del Prat Ràdio que narra els partits i segueix l'actualitat del club potablava:

Dimarts ens anàvem a dormir amb la notícia del fitxatge de Charly Ruiz per l'Europa. Havia comunicat unes dies enrere que la direcció tècnica de l'AE Prat no comptava amb els seus serveis. Arriba a Gràcia un jugador que ja va estar a punt de signar pel conjunt escapulat fa dues temporades, quan era peça cobdíciada després d'una temporada al Badalona, però que finalment va arribar al Prat.

Charly ha estat un dels pilars de l'ascens de l'AE Prat a la Segona Divisió B. Al seu primer any a l'equip potablava va ser amo del mig del camp amb Fernando, i combinant la mar de bé amb Fran Bea. Fins i tot va atrevir-se a marcar dos gols. Difícil d'oblidar serà la seva cara quan Oscar Sierra va marcar el primer gol contra el Sanluqueño al partit d'ascens a Segona B. Charly s'abraçava a tots els jugadors que trobava fins arribar a Oscar Sierra.

La seva segona temporada al Prat ha estat més apagada. No ha tingut tantes oportunitats com ell esperava i s'ha vist relegat sovint a la suplència. Els partits que Charly ha jugat de titularitat ha complert amb escreix i les estones que ha tingut a segones meitats ha seguit demostrant la seva qualitat.

El públic del Sagnier li ha reconegut sempre el sacrifici per l'equip i l'entrega d'un jugador que en dos anys s'ha guanyat l'estima de l'afició. Ho ha fet amb futbol i també amb molta humiltat i prudència. Un jugador molt respectat pels companys i d'una qualitat indiscutible.

Charly Ruiz és un home tranquil. Un ros amb una rialla sempre present que encara s'amplia més quan passeja amb Junco, el seu gos Shar-Pei, la seva autèntica passió. Un home que és capaç de recomanar la película Hachiko als seus amics, però que després batalla com un guerrer al mig del camp. Ara, serà un guerrer més del pratenc Pedro Dólera defensant la samarreta escapulada.