dijous, 29 de juny del 2017

Arnau Riera, nou porter de l'Europa

Arnau Riera, en un partit amb el Sabadell B al Nou Sardenya
(FOTO: Àngel Garreta / CEEuropa.cat)

L'Europa ha anunciat el fitxatge del fins ara porter del Sabadell B Arnau Riera. Es tracta d'un porter jove, que enguany compleix 20 anys, i que la passada temporada ha disputat 20 partits de lliga i 1.800 minuts. Riera competirà amb Fer per ser titular a la porteria escapulada. El ja ex-porter arlequinat és el vuitè fitxatge que fa l'Europa aquest estiu. Amb ell, la plantilla del primer equip masculí ja té 17 jugadors. 

FONT: BTV Esports


BADALONA I MARTINENC, RIVALS AL TORNEIG D'HISTÒRICS

FONT: BTV Esports

L'Europa ha quedat enquadrat amb el Badalona de Segona B i l'amfitrió Martinenc de Primera Catalana, en el sorteig del Torneig d'Històrics del futbol català que s'ha fet aquest vespre al camp del Martinenc. El tradicional i prestigiós trofeu estiuenc arriba a la seva edició nº 32, i es disputarà al Municipal del Guinardó, de dilluns 31 de juliol a diumenge 6 d'agost. Com cada any, la primera ronda es disputa en format de triangulars de 45 minuts cada partit, i el guanyador de cada grup accedeix a semifinals. Es disputen dissabte, i la final serà diumenge a les 19h. Serà la vint-i-unena participació de l'Europa i quarta de consecutiva en aquest torneig, que va guanyar l'any 2010. 

El torneig es disputarà només dues setmanes abans de l'inici de lliga, que enguany comença el cap de setmana de 19 i 20 d'agost. Segons es va definir en una reunió a la seu de la Federació Catalana de Futbol, hi haurà 4 jornades intersetmanals, a causa de la disputa d'una nova edició de la Copa de les Regions UEFA. Finalment, només l'Olot ha pujat a Segona B, de manera que la lliga comptarà amb les novetats dels descendits Prat, L'Hospitalet i Espanyol B, i els ascendits Horta, Santboià i Reus B. Ja no hi seran tampoc els descendits a Primera Catalana: Sabadell B, Júpiter, Manlleu, Montañesa i La Jonquera.


VÍCTOR MARTÍNEZ A RÀDIO GRÀCIA: "BUSQUEM UN DAVANTER PER ACOMPANYAR CIVIL"

El president de l'Europa va ser entrevistat a Ràdio Gràcia
(FOTO: Àngel Garreta / CEEuropa.cat)

El president de l'Europa, Víctor Martínez, ha passat aquesta setmana per l'antena de Ràdio Gràcia i el seu programa 'InfoGràcia Esports'. Martínez va passar balanç als 5 primers mesos de mandat, i va comentar l'actualitat esportiva del club i de possibles fitxatges. El president escapulat també va confirmar que el primer equip masculí començarà a entrenar la setmana del 17 de juliol:

FONT: InfoGràcia Esports (Ràdio Gràcia)

L'Europa, per cert, va prendre part dimarts a la nit a la presentació de la campanya 'Orgullosa' per potenciar el futbol femení, amb la presència del president Víctor Martínez, la capitana Kaky i el fins ara entrenador Álvaro Del Blanco

El president Víctor Martínez, la capitana Kaky, i el fins ara entrenador Álvaro Del Blanco
(FOTO: CEEuropa.cat)