dimarts, 14 de juny del 2016

L'Europa fa oficials 5 renovacions i 8 baixes

Carlos Guzmán; un altre capità i Top-10 històric que no seguirà a l'Europa
(FOTO: 'Vamos, escapulados')

L'Europa ha fet oficials els primers moviments de mercat: alguns ja havien transcendit (les 8 baixes que s'han anat sabent els últims dies), i d'altres encara no s'havien fet públics. En total, es tracta de 5 renovacions i 8 baixes. Ja està confirmat que continuaran al club Alberto, Uri, Javi Iglesias, Fran Bea i Abel Rita, i en els pròxims dies s'haurien d'anar confirmant més continuïtats. En canvi, el club també ha fet oficials ja les 8 marxes que hem anat coneixent en la darrera setmana: David López i Álex Fernández (ja presentats amb el Terrassa), Oriol Dot (ja oficialment jugador del Prat), i 5 jugadors que encara no han oficialitzat el seu destí: Padilla, NilsPoves i dos dels capitans i jugadors històrics en el Top-10 de partits jugats amb l'Europa: Ramon Rovira i Carlos Guzmán. En espera que els respectius clubs de destí ho facin oficial, ja us podem avançar que un mínim de 3 d'aquests altres 5 jugadors faran el salt a la Segona B.

Poves, Nils i Guzmán van oficialitzar la seva marxa dilluns al vespre
(FONT: twitter)

Aquesta pèrdua massiva de jugadors (molts d'ells, titulars) respon a una barreja de motius esportius, econòmics i personals, però sorprèn i preocupa a l'afició escapulada (segons queda reflectit a les xarxes socials, o en converses particulars), després de la gran segona volta que havia solidificat una gran base per construir la segona temporada del projecte Poch. El mateix entrenador havia dit fa uns dies a l'Independent i a BTV que la seva idea era mantenir el màxim de jugadors possibles i fer 4 retocs amb l'objectiu de fer un Europa campió la pròxima temporada. Amb tot, el cos tècnic ja treballa per afrontar aquest escenari imprevist i reforçar l'equip amb plenes garanties. Si tot va bé, dijous el club anunciarà entre 2 i 3 fitxatges que haurien de començar a il·lusionar la massa social escapulada: un lateral i un o dos davanters. Molts dels jugadors que arribaran han passat per la Segona B, i tenen experiència en lluites en la zona alta i/o play-off.

Així mateix, el club ha oficialitzat la renovació de tot el cos tècnic i la creació d'una nova figura adjunta al cos tècnic: Marc Maria Sanllehy ocuparà el càrrec d'assistent esportiu, i serà el pont entre club, cos tècnic i jugadors. Serà interessant escoltar les explicacions públiques del club per tot plegat, en la Diada del Soci del pròxim dimecres al Club de Tennis La Salut.

Incomprensió en l'afició escapulada reflectida a les xarxes socials per l'èxode de jugadors
(FONT: twitter)


CAMPANYA DEMANANT PREUS POPULARS AL CARNET DE SOCI

Aficionats de l'Europa han iniciat una crida a les xarxes demanant preus populars al carnet de soci
(FONT: twitter)

Les xarxes socials també han estat la plataforma escollida per un grup d'aficionats de l'Europa reclamant preus populars en el carnet de soci. Recordem que ara mateix els preus de les diferents modalitats de soci escapulat oscil·len entre els 40 i els 150 euros, a banda del soci protector, a un preu de 300 euros:


Preus del carnet de socis de la darrera temporada
(FONT: CE Europa)