dilluns, 13 de juny del 2016

David López marxa al Terrassa i Padilla al Prat

David López jugarà a l'equip de la seva ciutat
(FOTO: Instagram Terrassa FC)

L'èxode de jugadors de l'Europa continua... i encara no s'ha acabat. Després de saber-se als últims dies les baixes de Rovira, Álex i Oriol Dot, aquest dilluns s'han fet públiques ja dues marxes més: el Terrassa ha confirmat el fitxatge de David López, que signa així per l'equip de la seva ciutat. El defensa segueix així el camí del també egarenc Àlex Fernández, que també ha fitxat pel Terrassa després d'un any a l'Europa. En aquesta temporada al club gracienc, David López ha disputat 26 partits de lliga (25 de titular, amb un total de 2.211 minuts) més els 2 de play-off sencers (180 minuts més). David ha passat aquest matí pel club terrassenc i s'ha fet ja les primeres fotografies com a jugador vermell. Podria no ser l'últim jugador escapulat que acabi jugant enguany a les files del conjunt de Toni Rodríguez, que està armant una poderosa plantilla per lluitar per play-off i/o títol, amb noms com Amantini, Raul Torres, Ortega, etc.

FONT: twitter Alberto Padilla

També aquest dilluns, Alberto Padilla ha confirmat a través de les xarxes socials que deixa de ser jugador de l'Europa. En la seva segona etapa al Nou Sardenya (abans havia defensat l'escapulada la temporada 2009-2010), Padi ha jugat els 2 últims anys al club gracienc, sumant 2 play-off i convertint-se en campió de Copa Catalunya l'any passat. Enguany ha estat un dels jugadors més destacats del conjunt d'Albert Poch: ha disputat 32 partits de lliga (25 de titular, amb un total de 2.346 minuts), i també els 2 de play-off de titular (159 minuts). El seu gran paper ha provocat l'interés d'equips de Segona B, i als 29 anys, Padilla no vol tornar a deixar passar el tren de la categoria de bronze al que ja havia renunciat prèviament. En espera que es faci oficial, el seu destí serà el Prat de Pedro Dólera (igual que Oriol Dot, i camí que podria seguir un tercer jugador escapulat). 

A les pròximes hores, l'Europa farà oficials les primeres altes i baixes d'una plantilla que patirà més canvis dels que estaven previstos inicialment.


EUROPA-MASNOU EN 1ª RONDA DE COPA CATALUNYA

Imatge de l'Europa - Masnou del darrer campionat de lliga
(FOTO: Àngel Garreta / CEEuropa.cat)

Aquest migdia s'ha sortejat la primera ronda de la Copa Catalunya amb presència dels equips de Tercera divisió. L'Europa s'enfrontarà en el debut al Masnou, equip que enguany ha baixat a Primera Catalana. Tot i que el sistema de competició és en eliminatòria a partit únic al camp de l'equip d'inferior categoria, el reglament també diu que es té en compte la categoria on jugaven els equips en la campanya anterior. Així, Europa i Masnou comptaven com a equips de Tercera, i el sorteig del factor camp ha volgut que el partit es disputi al Nou Sardenya. Serà el cap de setmana del 30 i 31 de juliol. Si l'equip d'Albert Poch supera ronda, s'enfrontaria el cap de setmana següent (6-7 d'agost) al guanyador de l'eliminatòria entre Ascó i Lleida. I en una hipotètica tercera ronda, el 13-14 d'agost, al guanyador de l'eliminatòria de segona ronda que enfrontarà al vencedor del Castelldefels-Badalona contra el vencedor del Vilafranca-Reus.

FONT: twitter Esports en Xarxa

Per cert, tot indica que l'Europa disputarà el tradicional Torneig dels Històrics del futbol català que es farà de l'1 al 7 d'agost al Municipal del Guinardó. Així, l'equip escapulat jugaria el torneig per tercer any consecutiu després d'uns estius d'absència.