dimecres, 13 d’abril del 2016

Oriol Dot: "Estic content d'estrenar-me amb l'Europa"

Oriol Dot celebra amb ràbia el gol a Gavà; una diana que pot valer el seu pes en or
(FOTO: Àngel Garreta / CEEuropa,cat)

Tot i el seu gran rendiment en les dues temporades com a escapulat, Oriol Dot és d'aquells peces imprescindibles de l'Europa que brilla sense fer soroll. Jugador de camp amb més minuts en lliga aquesta temporada a l'equip gracienc, Dot va ser el gran protagonista de l'empat de diumenge a Gavà, gràcies al seu valuós gol al darrer minut. Una diana que permet mantenir viu l'objectiu d'assolir la segona plaça, quan queden 5 jornades per acabar la lliga. És el primer gol del lateral dret escapulat en dues temporades al club, i li permet tornar a 'mullar' gairebé 2 anys després d'aquella recordada diana amb el Terrassa contra l'Europa, que va fer perdre el lideratge de la lliga als escapulats en la penúltima jornada de lliga. De tot plegat n'ha parlat Oriol Dot en una entrevista a BTV:


FONT: BTV Esports

Un altre membre del vestidor de l'Europa que ha estat protagonista mediàtic a les últimes hores és el fisioterapeuta Gaizka Garay, en una entrevista amb els companys del blog 'Vive En Forma'

I dilluns vam tenir l'oportunitat de participar en la tertúlia del programa 'El Marcador' de Ràdio Gavà, parlant sobre cóm queda la lliga després de l'empat entre Gavà i Europa.

Dos apunts més en clau escapulada: els habituals del Nou Sardenya haureu escoltat alguns càntics en italià que vénen del gol de Secretari Coloma. La penya Eskapulats ha presentat públicament en xarxes socials la 'Brigata Spaghetti', una secció del grup d'animació formada per italians que viuen a la Vila de Gràcia i donen suport a l'Europa. Tots ells, i qualsevol altre aficionat escapulat, podran equipar-se convenientment aquest cap de setmana al Nou Sardenya per donar color a la grada en els últims partits de lliga. I és que, com ja ha fet en altres ocasions, el club posarà a la venda a preus assequibles roba de temporades anteriors. Serà sota la tribuna de l'estadi dissabte i diumenge al matí, fins que acabi l'Europa-Masnou.