dilluns, 11 d’abril del 2016

Els gols de la jornada 33

FONT: La Xarxa / FCF

Com cada dilluns, recollim els gols de la jornada del grup català de Tercera, en aquest vídeo resum de La Xarxa de Comunicació Local que publica la Federació Catalana de Futbol. Destaquen gols com el de Velillas per tancar la golejada de la Monta sobre el Sant Andreu, la rosca d'Ignacio Rosillo per donar els 3 punts al Prat, el de Ferran Vila per al Granollers després d'un gran control i definició, la falta de Marc Serramitja per obrir el marcador del Figueres, el gol de fora de l'area de Merchán per al Terrassa, o la mitja volta de Josep Díez per establir el definitiu 2-2 del Sabadell B a Cerdanyola.


GOAL-AVERAGE I CALENDARIS ACTUALITZATS AMB ELS RIVALS PEL PLAY-OFF

QUADRE: 'Vamos, escapulados!' (dades FCF)


Quan queden només 5 jornades per acabar la lliga, la part alta de la classificació treu fum. El pròxim cap de setmana, el Prat pot tancar matemàticament el play-off si guanya a casa al Palamós (partit que podreu seguir en directe per La Xarxa a partir de les 12:30h); de fet, hi ha una opció també que els potablaves siguin ja campions, si guanyen el seu partit, el Gavà perd a Peralada, i l'Europa no suma els 3 punts contra el Masnou. Curiosament, els escapulats podrien certificar matemàticament el descens del Masnou amb un triomf gracienc al Nou Sardenya contra els masnovins.

En la lluita per les altres 3 places de play-off, hi haurà garrotades en aquestes 5 últimes jornades: queden encara 3 enfrontaments directes (Gavà-Sabadell B, Vilafranca-Montañesa i Vilafranca-Sabadell B); incloc el Sabadell B encara que no pugui pujar (tret de miracles del primer equip a Segona B), pel fet que pot acabar provocant triples empats a punts que decantin la balança en favor d'un equip o un altre (com va passar la temporada passada, en què la quarta plaça va ser per al Figueres arran d'un quàdruple empat a punts). 

I dels enfrontaments directes que ja hi ha hagut fins ara, destacar que el Prat és l'equip que més punts n'ha sumat (18 de 30 possibles), i l'Europa n'és el segon que més ha puntuat (14 de 30). Com a curiositats, el Prat només ha guanyat un dels 5 rivals de zona alta a domicili; el Gavà no ha perdut ni un dels 9 enfrontaments directes (li falta un contra el Sabadell B), però curiosament, no ha estat capaç de guanyar-ne cap com a local. I Vilafranca, Montañesa i Sabadell B només han estat capaços de guanyar un dels enfrontaments directes (tot i que tots tres equips encara en tenen de pendents). 

QUADRE: 'Vamos, escapulados!' (dades FCF)


I aquest és el calendari que tenen els 6 primers classificats d'aquí al final de lliga. Agafeu-vos fort, que vénen revolts i emocions fortes...


3er classificat (58 punts)

1er classificat (69 punts)

2on classificat (59 punts)

4rt classificat (57 punts)

5è classificat (56 punts)

6è classificat (55 punts)

FONT: FCF.cat