dilluns, 25 de gener del 2016

Europa 3 - Morell 0; alliberats

Padilla ha obert el camí del triomf en córner de pissarra servit per Nils, però ha acabat lesionat
(FOTO: Àngel Garreta / CEEuropa.cat)

L'Europa ha deixat anar angoixes i pressions, i s'ha agradat contra el Morell. Els homes d'Albert Poch han estat molt superiors al seu rival i han aconseguit la quarta victòria del campionat al Nou Sardenya, amb un 3-0 que hauria pogut ser major. Un triomf forjat amb gol de Padilla en córner assajat amb Nils, amb una precisa i preciosa triangulació Guzmán-Poves-Abel Rita culminada amb un revers màgic pel pitxitxi escapulat (8 gols en lliga, i 10 en partits oficials, i tots amb peu esquerre), i amb un xut llunyà de Fran Bea, que continua sent talismà (4 gols, 4 triomfs). El punt negatiu del partit, la lesió de Padilla, que no ha pogut acabar el partit (l'Europa ja havia fet els 3 canvis i ha estat en inferioritat numèrica al darrer quart d'hora de partit). Amb aquesta primera victòria a casa dels 2 últims mesos, l'equip suma 17 punts dels últims 21, i torna a pujar un lloc a la classificació: ara és setè amb 33 punts, a 5 de la zona de play-off. Diumenge vinent a les 17h, complicada visita a Perelada.

FONT: BTV Esports (Roger Matamoros)

FONT: FCF.cat

FONT: 'Vamos, escapulados!'


Zona Mixta:

Aquestes són les valoracions en roda de premsa dels tècnics Albert Poch i Joan Anton Pallarès, recollides per l'Àngel Garreta per al web oficial del club:

  

FONT: CEEuropa.cat


Així ho han vist:

-Web oficial CD Morell

-Galeria imatges Fran Capell

-FCF
-L'Esportiu
-El Travesser


El parTUIT de la grada:

FONT: twitter


Resultats Jornada 22:


 FONT: FCF.cat

Palamós - Montañesa


FONT: BTV Esports

Júpiter - St. Andreu


FONT: BTV Esports

Gavà - Ascó

FONT: Gavà TV

Guillem Josa ha jugat amb el filial, que ha empatat per vuitena jornada consecutiva
(FOTO: Fran Capell / CEEuropa.cat)

Pel que fa a la resta d'equips principals escapulats, l'Europa B continua la maledicció dels empats, i ja en van 8 de seguits: el filial escapulat ha empatat 1-1 amb l'Hermes, i es manté en la cinquena posició, amb 31 punts, ja a 8 dels colíders Montcada i Premià. L'Europa juvenil ha caigut 3-0 a Mollet, i és tretzè amb 22 punts. L'Europa femení no jugava aquesta setmana (ocupa la setena plaça, amb 18 punts).