dimarts, 19 de maig del 2015

L'Europa-Jerez, diumenge a les 18h

FONT: CEEuropa.cat

La junta directiva de l'Europa ha decidit dilluns a la nit l'horari del partit d'anada dels quarts de final del play-off d'ascens a Segona B contra el Jerez CF extremeny (pots conèixer una mica més el rival escapulat en l'anterior article): serà aquest diumenge d'eleccions municipals, 24 de maig, a les 18h. A més, s'han decidit també els preus de les entrades per a aquest partit, que seran de 5 i 10 euros anticipada (socis/no socis), o de 6 i 12 (socis/no socis) a taquilles el mateix dia de partit. Les entrades es podran comprar des de dimecres i fins divendres a les oficines del club al carrer Secretari Coloma 140 (d'11h a 14hi de 17h a 20h), i també als bars del Nou Sardenya i del Camp de l'Àliga fins el mateix diumenge. També hi ha l'opció d'adquirir uns cupons de descompte del 50% a les pàgines de L'Independent de Gràcia i del diari l'Escapvlat (consulta aquí els punts de recollida gratuïta d'ambdós diaris). El club ha resumit els diferents preus i requisits en aquest quadre:

FONT: CEEuropa.cat

Amb l'objectiu que l'estadi estigui ple com un ou per repetir les grans nits de Copa Catalunya, aquest és el vídeo motivador que han preparat des d''Europa Endavant':

FONT: Pol Baquero


MANUEL SÁNCHEZ, PRESIDENT DEL JEREZ: "L'ESPERANÇA ÉS QUE TENIM LA TORNADA A CASA"

FONT: Canal Extremadura

El president del Jerez, Manuel Sánchez, s'ha referit a l'enfrontament contra l'Europa en aquesta 1ª ronda del play-off d'ascens a Segona B. En declaracions a Canal Extremadura TV, Sánchez confia que el fet de jugar la tornada a Extremadura sigui decisiva en l'eliminatòria (minut 6'30" del vídeo):


FONT: Canal Extremadura TV

Manuel Sánchez ha parlat també al programa de Canal Extremadura ràdio 'Zona Mixta', qualificant d'"històric" el club gracienc, i ha explicat que preferien jugar en dissabte, i que molt probablement viatjaran a la Vila de Gràcia en autocar. A la tertúlia posterior han descrit l'Europa com a 'coco', tot i que han tingut alguna petita confusió parlant del club gracienc (segurament nosaltres també l'haurem tingut amb el Jerez, per la llunyania), com quan han dit erròniament que va jugar la final de Copa l'any 1952 (sic), i l'han qualificat com "l'equip de Joan Gaspart"... va a ser que no (a partir del minut 21, aproximadament):


FONT: Canal Extremadura ràdio