dimarts, 5 de maig del 2015

Àlex Poves, mínim de dues setmanes de baixa

Poves, i també Javi Sánchez, són dubte per a l'inici dels play-off
(FOTO: 'Vamos, escapulados!')

El davanter de l'Europa Àlex Poves pateix un trencament muscular de 2 centímetres a l'isquiotibial de la cama esquerra, i haurà d'estar unes 2 setmanes de baixa. Això és el que han revelat les proves mèdiques que s'ha fet el futbolista escapulat, arran de la lesió que va patir diumenge. Poves es va lesionar en la primera meitat del partit contra el Manlleu, i treballarà per arribar al primer partit de play-off. De la seva banda, l'altre davanter lesionat, Javi Sánchez, ja està en fase de rehabilitació del trencament de peronè que va patir fa unes setmanes. A hores d'ara també és dubtosa la presència de Javito en el primer partit de play-off, que recordem serà d'aquí a 3 setmanes. De moment, doncs, homes com Ignacio o Camacho hauran d'ocupar la posició de davanter centre en els partits del Martinenc i Vilassar.


DÓLERA A RÀDIO GRÀCIA: "VOLEM UN RIVAL VALENT, PERÒ ALS PLAY-OFF ÉS DIFÍCIL DE VEURE"

Dólera, el dia del seu debut en play-off contra l'Arandina, el 26 de maig de 2013
(FOTO: 'Vamos, escapulados!')

El dia després de certificar la classificació per al tercer play-off d'ascens a Segona B consecutiu, al programa '100% Europa' de Ràdio Gràcia van parlar amb els tècnics del primer equip, Pedro Dólera i Dani Contreras. L'entrenador escapulat es va mostrar molt satisfet per la fita aconseguida, li va posar un 9 de nota a l'equip en el que portem de temporada, i va mostrar les seves preferències al respecte del tipus de rivals que li agradaria per al play-off:


FONT: Ràdio Gràcia


CONTRERAS: "HA ESTAT UNA TEMPORADA DIFÍCIL, PERÒ EL GRUP ÉS MOLT FORT"

El segon entrenador de l'Europa va parlar també de l'actualitat del primer equip, va valorar la feina i l'actitud d'un jugador que enguany no està tenint tants minuts com Dani Valderas, i es va referir també al gran moment del filial, que lidera ara mateix el grup 10 de Tercera Catalana, a 4 jornades per al final de la lliga. Contreras va valorar el gran triomf de l'Europa B diumenge per 2-3 al camp de l'Inter, i va remarcar que l'hostilitat i la violència que va patir el filial escapulat en aquest partit no són habituals en aquesta categoria (el so és una mica defectuós a l'inici, però després millora):

FONT: Ràdio Gràcia


També un dels capitans, Alberto González, s'ha referit al play-off, en una entrevista al web oficial del club. Per cert, l'Europa ja ha presentat el logo oficial dels play-off 2015.

FONT: CEEuropa.cat