dimarts, 6 de maig del 2014

Rafa Leva descartat per a diumenge; Cano, dubte

FOTOS: 'Vamos, escapulados!'

Diumenge va ser un dia negre per a l'Europa, i les conseqüències no només seran classificatòries, sinó també a l'infermeria. De moment, el pròxim diumenge l'equip no podrà comptar amb Rafa Leva, i la presència d'Àlex Cano és dubtosa, per les lesions que van patir a Terrassa. En el cas del porter escapulat, la bona notícia és que finalment no pateix cap trencament muscular, però sí una sobrecàrrega molt important, de manera que haurà de reposar davant el Masnou per veure si es pot recuperar a temps de cara al partit d'anada dels play-off d'ascens, d'aquí a 2 caps de setmana. Així, serà Eloi Mir el que intentarà deixar la porteria escapulada a zero per quarta vegada en el seu vuitè partit d'aquesta temporada.

Pel que fa al capità gracienc, sembla que la contractura a l'esquena no serà tant greu. Tot i que el dolor encara no ha remès, Cano espera poder-se exercitar amb els seus companys en el pròxim entrenament de dijous per provar cóm es troba. Amb tot, i havent jugat 6 partits en només 16 dies (2 de selecció catalana i 4 amb l'Europa), caldrà veure si pot jugar, o si els tècnics opten per reservar-lo de cara als play-off.


DÓLERA A RÀDIO GRÀCIA: "ELS QUE FAN EL CALENDARI NO TENEN NI IDEA; LA SELECCIÓ ÉS UNA PUTADA PER A NOSALTRES"

FOTO: 'Vamos, escapulados!'

El dia després de la desfeta a Terrassa que va fer perdre el lideratge de Tercera a l'Europa, el programa de Ràdio Gràcia '100% Europa' va entrevistar el tècnic Pedro Dólera i el jugador Roberto Camacho. Dólera va lamentar haver perdut la primera plaça i les lesions de quàdriceps de Rafa Leva i Cano, i va insistir en les denúncies que ha fet des de jornades enrere contra el calendari sobrecarregat que han hagut d'afrontar els equips a les darreres setmanes, assegurant que "els que fan el calendari no tenen ni idea" i afirmant que "la selecció catalana és una putada per a nosaltres, perquè ens deixa en una situació molt complicada: 4 partits en dues setmanes no els aguanta ni un equip professional". L'entrenador escapulat admet que el títol s'ha complicat molt, destaca haver assolit el play-off per segon any consecutiu, i va explicar que prefereix un rival de toc i de perfil més similar a l'Europa que no pas un de més fort físicament: "i posats a triar, que no ens toqui l'Arandina; no pel rival, sinó pel viatge, que va ser una odissea. Millor una cosa més propera o per anar en avió".

CAMACHO: "BONA PART DE CULPA DE LES LESIONS ÉS DEL CALENDARI"

De la seva banda, Camacho va explicar que la lesió al turmell ja està plenament oblidada, i també va lamentar les que van patir diumenge companys com Leva, Cano o Vivó, apuntant al calendari sobresaturat com a causa directa d'aquesta situació, recordant que són jugadors amateurs que treballen cada dia abans d'anar a entrenar. Camacho té clar que el Masnou donarà molta guerra diumenge al Nou Sardenya, però va remarcar la importància del triomf; no només per intentar ser campió, sinó per buscar com a mínim la segona plaça, que et donaria el factor camp a favor en la 1ª ronda del play-off.

A més, el programa va fer l'habitual tertúlia sobre l'actualitat del primer equip, amb la presència de Ramon Ortiz (Eskapulats), Tomás Santiago (Agrupació Europeista) i l'historiador i autor del llibre del centenari Ramon Vergés.

Podeu escoltar el programa íntegre amb les entrevistes a Dólera (2'30"), Camacho (12'55") i la tertúlia (20') en aquest player:

FONT: Ràdio Gràcia


ENTRADES ANTICIPADES PER A DIUMENGE A 5 EUROS

FOTO: 'Vamos, escapulados!'

Segons ha anunciat el web oficial del club, fins divendres a les 19h a les oficines del club es poden comprar entrades anticipades per a l'Europa-Masnou de diumenge a les 12h a només 5 euros. En un dia en què l'Europa manté encara opcions de ser campió de lliga o, si més no, millorar l'actual tercera plaça pensant en els play-off, el club vol incentivar una gran assistència de públic, i per això també ha convidat als equips de base i familiars a assistir a donar suport a l'equip escapulat. Més enllà de divendres a les 19h, o el mateix dia de partit a taquilles, les entrades tindran els preus habituals de 10 euros (o 5 en els casos d'acords de col·laboració concrets amb alguns clubs).

Per cert, també al web de l'Europa, podeu consultar una taula amb totes les possibles combinacions de resultats de diumenge en els 3 partits on es decidirà el campió de lliga. De 27 possibles ressolucions del campionat, l'Europa seria campió en 4 casos, la Montañesa en 9, i el Cornellà en les 14 restants.