dimarts, 20 de maig del 2014

Dólera a Ràdio Gràcia: "Hem de saber que amb un gol pràcticament sentenciem l'eliminatòria"

El tècnic de l'Europa ja es trenca el cap pensant en el partit de tornada
(FOTO: 'Vamos, escapulados!')

El dia després del triomf per 1-0 contra la Mutilvera, l'entrenador bicentenari de l'Europa Pedro Dólera i el porter Rafa Leva (que segons explica Agustí Tenllado, diumenge compliria 100 partits si juga a Navarra; terra on, per cert, al 2010 també va ser decisiu en la tanda de penals entre Tudelano i Santboià que va certificar l'ascens a 2ª B del conjunt del Baix Llobregatvan ser entrevistats al programa '100% Europa' que presenta cada dilluns Aran Solé a Ràdio Gràcia. Tots dos van coincidir a assegurar que l'1-0 és un bon resultat per afrontar el partit de tornada de diumenge, i també a què si l'Europa fa un gol a Mutilva seria molt a prop de garantir la clasisficació per a les semifinals del play-off d'ascens a 2ª B. Podeu escoltar les dues entrevistes en aquest enllaç:



Dólera també va intervenir en la tertúlia posterior, per deixar clar que la frase en la roda de premsa en què deia que només demanava als jugadors marcar un gol i guanyar un partit no era cap mostra de conformisme, com es podia interpretar llegida fora de context; el tècnic escapulat va voler aclarir que es tractava d'una mesura per treure pressió als jugadors i anar assolint objectius gradualment durant aquest play-off a mida que passin els partits, i va convidar a tota l'afició a viatjar a Navarra per ajudar l'equip a assolir l'objectiu comú que il·lusiona, i molt, a tot el vestidor: passar a semifinals.

FOTO: 'Vamos, escapulados!'

Recordeu que el club posa autocars a la disposició dels socis, penyistes i aficionats que es vulguin desplaçar a Navarra (28 euros socis; 33 no socis). Els autocars sortiran diumenge a les 7:30h del Nou sardenya i tornaran després del partit. Tots els detalls, al web oficial del club.


IÑAKI CASADO: "EL PORTER DE L'EUROPA VA ESTAR FANTÀSTIC"


El defensa de la Mutilvera (i ex de Hospi o Lleida) Iñaki Casado va parlar del partit de diumenge a l'emissora navarresa Bit FM Ràdio Pamplona. Casado va lamentar no haver aprofitar les ocasions generades a la 1ª part, va elogiar l'actuació de Rafa Leva i l'ambient que es va viure al Nou Sardenya, i va fer una crida a l'afició del seu equip per que ompli l'estadi el pròxim diumenge en el partit de tornada. Podeu escoltar l'entrevista en el següent enllaç (a partir del minut 8, després de l'entrevista amb el jugador del Cornellà rival de l'Izarra navarrès, Dani Martí):


També van parlar breument de l'Europa - Mutilvera (i també de l'Izarra - Cornellà) a Navarra Deportiva de Onda Cero: (als 7'45" esmenten el partit del Sardenya; si no es carrega el player, hi podeu accedir també en aquest link):

Más audios en Onda Cero

Per cert, la Mutilvera ha confirmat al seu lloc web que, a banda de les entrades generals a 10 euros, els socis de l'equip navarrès en pagaran 5 i els jugadors de futbol base tindran entrada gratuïta. El dia de partit, es podran comprar a partir de les 16:30h al mateix camp.


EL GUANYADOR DE LA PORRA 'PITONISO #3DIV5' JA TÉ EL SEU PREMI!


FOTO: 'Vamos, escapulados!'

Ens ha costat gairebé un any de trobades frustrades, però finalment en Max Ledo ja té la samarreta del Cornellà que va triar entre els 3 aspirants al títol de l'any passat, en el concurs 'Pitoniso #3div5' que vam organitzar en aquest blog per encertar la ressolució final de la lliga. Aprofitant el partit del passat diumenge al Nou Sardenya, el guanyador del concurs va recollir la seva samarreta del vigent campió de lliga. Tant de bo la pugui estrenar aquest diumenge davant l'Izarra celebrant l'ascens a Segona B. Felicitats a en Max, i tornar a agrair a Cornellà, Europa i Olot les facilitats i complicitat que van posar per poder dur a terme aquest concurs!


EUROPA B I FEMENÍ JA TENEN RIVALS A LA COPA CATALUNYA

FOTO: CEEuropa.cat

Per cert, Europa B i el primer equip femení ja tenen rivals per a la Copa Catalunya: el filial masculí jugarà contra un rival conegut de la lliga, l'MBD Lions, aquest cap de setmana, en un nou format de la competició per a equips d'entre Primera i Quarta Catalana; i el femení s'estrena també aquest cap de setmana en partit únic al camp de La Planada.

Per cert, el juvenil C s'ha assegurat ja el títol de lliga i és el tercer campió escapulat de la temporada. Felicitats, escapulats!!