diumenge, 28 de maig del 2017

Primeres baixes i continuïtats

Fran Bea no continuarà per decisió tècnica
(FOTO: 'Vamos, escapulados!')

L'Europa treballa aquests dies als despatxos per començar a dissenyar la plantilla de la pròxima temporada. El cos tècnic que encapçala Joan Esteva i el secretari tècnic Fernando Núñez han començat ja la reestructuració de la plantilla que afrontarà la temporada amb l'objectiu de tornar a estar en la lluita per la zona alta de la taula classificatòria, sabent de les dificultats que comportarà un campionat amb molt bons equips, i en què l'Europa ja no serà un dels més dotats econòmicament. Amb tot, Fernando i Esteva han començat ja a parlar amb alguns jugadors per explicar-los les intencions del club, i a principis d'aquesta pròxima setmana ho continuaran fent amb la resta de la plantilla. 


FONT: Twitter

Per ara ja se sap que Fran Bea no continuarà per decisió tècnica, després de dues temporades al club gracienc. Una decisió que pot resultar un pèl sorprenent, si tenim en compte que el migcampista de Motril ha estat el tercer jugador escapulat amb més minuts a la lliga (2557), només per darrere d'Uri (2648) i Joel Marín (3116). Precisament, el lateral dret és un altre dels futbolistes que no continuarà al Nou Sardenya, ja que ha acceptat una oferta del Prat. Un altre dels jugadors amb el que ja han parlat i no seguirà a les files escapulades és Denis Coch. Entre dilluns i dimarts, un bon gruix de jugadors de la plantilla parlaran amb el club per aclarir la seva situació. Tot apunta a què el nombre de futbolistes que seguirien pot oscil·lar entre 8 i 10, aproximadament. 

Denis Coch tampoc continuarà a l'Europa
(FOTO: 'Vamos, escapulados!')


ELS CAPITANS CANO I ALBERTO CONTINUARAN

Alberto i Cano continuaran capitanejant l'Europa i sumant partits per a la història
(FOTO: Àngel Garreta / CEEuropa.cat)

Ja fa dies també que la direcció esportiva de l'Europa ha començat a parlar amb jugadors amb els que compta per traslladar-los la intenció de renovar-los. Ara fa unes setmanes, el directiu Eduard Garreta ja advertia a Ràdio Gràcia que la delicada situació econòmica que s'han trobat afectarà al pressupost destinat al primer equip, i que volien establir 3 graus salarials diferenciats, en funció del rol i el pes específic dels futbolistes dins l'equip. Amb tot, Garreta ja apuntava que volien construir el nou Europa al voltant d'un pal de paller en què hi hauria jugadors com els capitans Cano i Alberto, o també futbolistes de la casa com Ignasi Varona. Els dos capitans estan decidits a seguir vestint l'escapulada, convençuts que el club construirà un equip per tornar a donar guerra a la part alta. Dos futbolistes més que han rebut l'interès del club per renovar són davanters com Xavi Civil i Javi Navarro. Tots dos se senten molt a gust al Nou Sardenya i estarien disposats a continuar, però caldrà esperar uns dies per veure si es concreten les converses que derivin en sengles renovacions. 


UN DOBLET DE CLARA FA AVANÇAR L'EUROPA A COPA CATALUNYA

L'Europa ha superat el Levante Las Planas per 0-2
(FOTO: Josep Maria Clemente / CEEuropa.cat)

El femení A de l'Europa ha superat aquesta tarda la segona ronda de Copa Catalunya. Les escapulades han guanyat per 0-2 al camp del Levante Las Planas, i han certificat així l'accés a la següent eliminatòria. Un doblet de Clara als 22 primers minuts de partit ha estat suficient per certificar el triomf gracienc. El següent rival de l'Europa sortirà del partit Cerdanyola-Igualada que es disputa aquest diumenge. 

FONT: FCF.cat