dilluns, 3 d’abril del 2017

Europa 0 - Cerdanyola 0; punt i seguit

Europa i Cerdanyola s'han quedat sense punteria i s'han repartit els punts
(FOTO: Sonia Pérez / CEEuropa.cat)

L'Europa ha tornat a empatar 0-0. Després de fer-ho la passada setmana a la Pobla de Mafumet, avui tampoc s'han vist gols en el partit al Nou Sardenya davant un rival directe com el Cerdanyola. El punt positiu és el tercer partit consecutiu sense encaixar per a un conjunt gracienc que ja suma 310 minuts sense rebre cap gol. Els factors negatius, els 203 minuts sense marcar, i el fet de perdre el goalavaerage particular davant l'equp vallesà. La derrota fa perdre una posició a la taula a l'equip de Joan Esteva, que ara és catorzè amb 38 punts, i manté 7 de marge sobre el descens directe i només 1 sobre el seu immediat perseguidor (precisament, el Cerdanyola). La setmana vinent, derbi al camp de la Montañesa, diumenge a les 12 del migdia.

BTV Esports

FONT: FCF.cat


Zona Mixta:

I aquestes eren les valoracions del tècnics Joan Esteva i Toni Carrillo en la roda de premsa posterior al partit, recollides per l'Àngel Garreta per al web oficial de l'Europa:

FONT: CEEuropa.cat




Resultats 32ª jornada:

FONT: FCF.cat



FONT: BTV Esports


EL FEMENÍ VEU ALLUNYAR-SE LA TERCERA PLAÇA

A l'Europa se li escapa l'Espanyol B en la persecucció per la tercera plaça
(FOTO: Josep Mª Clemente / CEEuropa.cat)

El Femení A de l'Europa continua en mala dinàmica de resultats, i avui ha perdut 0-1 amb l'Espanyol B. Un gol de Carla al minut 22 deixa les escapulades gairebé sense opcions d'atrapar les blanc-i-blaves a la classificació, ja que estan separades per 6 punts quan queden dues jornades per acabar (el goalaverage particular és per a l'Europa, que va guanyar 2-5 a la primera volta). L'equip gracienc queda ubicat en la quarta plaça amb 42 punts. La pròxima jornada, nou partit a casa, en el que serà el comiat al Nou Sardenya: Europa - Pallejà.

Més informació i imatges del partit, al web oficial de l'Europa, a 'Futfem.cat'.


FONT: FCF.cat

Per cert, el Femení B de l'Europa ha guanyat per 1-2 al camp de l'Arrabal i s'ha proclamat campió de lliga, assegurant-se a més l'ascens a Primera Divisió cadet-juvenil. Felicitats, escapulades!!!

FOTO: Jordi Longàs / CEEuropa.cat