dilluns, 22 de febrer del 2016

Els gols de la jornada 26


FONT: La Xarxa / FCF

Com cada dilluns, repassem tots els gols de la jornada 26 al grup català de Tercera divisió. L'Europa en va tenir prou amb fer-ne un de Fran Bea per endur-se els 3 punts davant el Sabadell B, en un cap de setmana on destaquen gols com la volea de Juli Serrano per obrir el triomf del Cerdanyola a Granollers, el doblet guanyador d'Oribe per al Vilafranca a La Verneda, o la precisa vaselina de David Llobet per al Masnou.

Per cert, aquesta setmana podeu recuperar 3 partits íntegres de la jornada: el Peralada - Rubí emès per La Xarxa, el Júpiter - Vilafranca a BTV, i el Santfeliuenc - Ascó de Zoom Barcelona.


L'EUROPA ES PREPARA PER AL RETORN A SANT MEDIR

El periodista de RAC 1 Jodi Costa va fer ahir el pregó de Sant Medir
(FOTO: Sònia Pérez / CEEuropa.cat)

La pròxima setmana serà intensa per a l'Europa: després del derbi d'aquest pròxim diumenge a Sant Andreu, l'equip escapulat afrontarà un altre derbi, intersetmanal, contra la Montañesa al Nou Sardenya. I dijous 3 de març, el club tornarà a participar molts anys després en la festa de Sant Medir, amb carrossa pròpia. Ahir diumenge, a la Plaça de la Vila, l'Europa va participar en l'acte del pregó de la festa gracienca més dolça, amb una parada on s'informava d'aquest retorn i dels precedents històrics del club a Sant Medir, a més del sorteig per viure la festa des de la carrossa escapulada, al costat de jugadors, tècnics i directius. Gràcia TV ha fet una vídeonotícia sobre el retorn de l'Europa a Sant Medir, amb el membre de l'àrea social Ramon Ortiz

La parada de l'Europa a la Plaça de la Vila, ahir diumenge
(FOTO: Sònia Pérez / CEEuropa.cat)