dilluns, 30 de novembre del 2015

Els gols de la jornada 16

FONT: FCF / La Xarxa

Els gols de la jornada d'aquest dilluns tenen un sabor més dolç, perquè l'Europa hi torna a aparèixer, i a més ho fa amb dianes guanyadores. Ha estat una jornada de molts gols a pilota aturada i en segones jugades, i on a títol personal, destaco especialment el doblet del terrassenc Isaac Maldonado, demostrant per partida doble la seva qualitat tècnica.


GUZMÁN I PADILLA, SELECCIONATS PER A LA COPA DE LES REGIONS UEFA

Padi i Guzmán aspiren a revalidar el títol a la fase estatal de la Copa de les Regions UEFA
(FOTO: Álvaro Montoliu / FCF)

Els migcampistes de l'Europa Carlos Guzmán i Alberto Padilla han estat convocats amb la selecció per a l'important cita del pròxim cap de setmana a Múrcia. Finalment amb canvi de plans d'última hora, el seleccionador català amateur Toni Almendros ha donat avui mateix la llista definitiva de 18 futbolistes que comenaçaran a defensar el títol de campions de la fase estatal de la Copa de les Regions UEFA, guanyat l'any passat a Segòvia. De fet, Catalunya és la campiona de les dues últimes edicions de la fase estatal, i fins i tot va arribar a la final europea de la competició, ara fa dues temporades. La llista completa de convocats és aquesta, amb la presència també de diversos ex-escapulats:

(FONT: FCF)

Els futbolistes es concentraran dimecres al CAR de St. Cugat, i divendres marxaran cap a terres murcianes. Aquell mateix dia, Múrcia i Castella La Manxa obriran la competició. Dissabte a les 11:30h, Catalunya debutarà contra els manxecs. I diumenge a la mateixa hora, els homes de Toni Almendros jugaran contra els amfitrions, en un partit que pot decidir el campió de grup, que serà el que accedeixi a la fase final estatal d'aquesta Copa de les Regions UEFA (prevista, inicialment, per a Setmana Santa).


JOSA JUGARÀ AMB EL FILIAL

El migcampista gracienc de l'Europa, Guillem Josa, reforçarà l'Europa B de Segona Catalana en els partits del cap de setmana. Tot i que el futbolista de 19 anys continuarà formant part de ple dret de la primera plantilla i seguirà entrenant a les ordres d'Albert Poch, jugarà els partits amb el filial per tal de guanyar ritme de competició i estar a punt si el primer equip requereix dels seus serveis. Tot i que Josa es va convertir aquest estiu en el segon gracienc que arribava al primer equip de l'Europa havent passat per tot el futbol base, fins ara no ha tingut l'oportunitat de jugar a la lliga aquesta temporada. Amb aquesta decisió, els tècnics volen evitar que la progressió de Josa quedi tallada, i tenen al cap que sigui un cas com el de Lozano, que vagi tenint aparicions amb el primer equip progressivament.